Rozpoczęcie sezonu motocyklowego Częstochowa 2013 !!

Pamiętamy Krzysiu i do jutra a raczej do dzisiaj bo mamy już 01:08 :)
Moja mnie męczy hehehe

pobudka lenie !!!

Nie spie ! xd :-D wlasnie wdupiom jajecznica Mmmm ;) szykujcie sie ludzie :-D

ostry ty juz na nogach. ja dopiero sie zwloklem z wyrka ;)

Seba pamietasz o kamizelkach? ktos bierze sprzet do krecenia filmu?

Szykujta sie chopy ;D Ja jeszcze zjem i sie zbierom.

Pozdrowienia z Czestochowy :-D

Podpisano ; cala ekipka :-D

Ktoś wracał przez Miasteczko Śląskie? Tragiczny wypadek motocyklistów - na skrzyżowaniu auto wymusiło pierwszeństwo - motocyklista i pasażerka śmigłowcem przetransportowani do szpitala. Masakra!!! Motocykl do kasacji... Puszki wyprzedzały nas o kilka zaledwie minimetrów. Trzeba bardzo uważać.

Kużwa ja to mam pecha,tak długo czekałem na ten wyjazd a tu rano gorączka.Widocznie wczoraj mnie przewiało gdy naprawiałem samochód sąsiadowi.Piszcie chłopaki jak było,i koniecznie podeślijcie jakieś fotki i filmiki jeśli takowa posiadacie.

Niesamowita atmosfera parady motocyklistów. Długa na kilka kilometrów kolumna jednośladów na długo sparaliżowała ruch w Częstochowie. Profesjonalnie zabezpieczony przejazd przez służby mundurowe. Jednym słowem, niech żałują Ci, których tam dzisiaj nie było. Przytłaczająca liczba maszyn - to robiło niesamowite wrażenie. Ja bynajmniej będę co roku rozpoczynał sezon motocyklowy od takiego właśnie zlotu.

Co tu dużo gadać atmosfera znakomita przeżycie na całe życie. Śląska Grupa Motorowerowa po raz kolejny pokazała że potrafi się zgrać i świetnie bawić. Jutro udostępnimy link do albumu, za tydzień pojawi się film.Kolejna impreza w Toszku zapraszamy serdecznie.

nic dodać nic ująć - zajebiście

Niech żałują Ci których nie było - działo się. Dzięki i do następnego.

pogoda i frekfencja daly czadu :)
do nastepnego wypadu

Dla tych co jeszcze dziś nie śpią...................

mam nadzieję, że się wyświetlą//\
pozdrawiam, świetna impreza.... hej

albo ten będzie działał

...
link poprawiony poniżej

Ja się też melduję w domku:) Obiecałem. DZIĘKI wszystkim za wspaniałe rozpoczęcie sezonku i do zabaczyska za rok w jeszcze większym składzie.

juz ok dziala :)

Może tera...

https://plus.google.com/photos/106227974574923530622/albums/5869389188909539121?partnerid=gplp0&authkey=COaK04PS3b-aJg

JA TEZ PRACUJE JUŻ NAD MATERIALEM

Ja się melduję :D Wszystko w porządku, tylko kopka mi po drodze odpadła (luźne bydle)