Rozpoczęcie sezonu motocyklowego Częstochowa 2013 !!

maszyna przygotowana - 5.30 wyjazd na T.G.

OstRy napisał:

Witajcie :D W tym temacie bedziemy pisać wszystkie info związane z wyjazdem na cze-we
Narazie wpisujcie sie kto jedzie :
OstRy
KrzysiekP
R2_D2
Benekpe
Dziadek100
Mario1
Kapuchon (?)
CEFA
andrzej2465
pRzemySLavw
WODZU
Sorki jeSli kogoś pominąłem ale OT Śląski na szybko przejrzałem :)
Teraz czekamy na możliwą korekte Krzyśka :)

Kurde chciałem się wybrać, poznać ludzi, ale w takich okolicznościach (Barton z dolegliwością) nie mam po co jechać, no chyb, żeby potem wzywać kogoś z busem albo przyczepą, żeby mnie ściągnął do Katowic i remont skrzynki :/

Chciałem się tylko upewnić... Zbiórka na TG o 7-mej przy McDonaldzie obok BP na skrzyżowaniu dróg 78 i 11? (skrzyżowanie obwodnicy TG i ul. Korola Józefa)...? Ja będę z kolegą czarna Honda CBF125 i niebieski Kymco Nexxon...

powyżej jak poczytasz to będziesz miał odpowiedź.

pRzemySLavw napisał:

OstRy napisał:
Witajcie :D W tym temacie bedziemy pisać wszystkie info związane z wyjazdem na cze-we
Narazie wpisujcie sie kto jedzie :
OstRy
KrzysiekP
R2_D2
Benekpe
Dziadek100
Mario1
Kapuchon (?)
CEFA
andrzej2465
pRzemySLavw
WODZU
damiane123 />
Sorki jeSli kogoś pominąłem ale OT Śląski na szybko przejrzałem :)
Teraz czekamy na możliwą korekte Krzyśka :)

Potwierdzam swoje przybycie jutro.Będę o 6:00 na Bańgowie na tankszteli czekać na Wodza i R2_D2.Mój sąsiad niestety nie jedzie bo jego Simson niby po remoncie szwankuje,nie ma sensu takim niepewnym sprzętem jechać.

Potwierdzam spotkanie na Bańgowie o 6;00.
Do zobaczenia.....

Dzisiaj się wyspać bo jutro ciężki a zarazem przyjemny dzień nas czeka.
Do zobaczenia jutro w TG o 7:00

potwierdzam Bańgów o 6.00

Mario1 napisał:

ja ja to je to , 6 a 6.15 wylot na TG ,

W takim razie widzimy się o 6 ;) Do zobaczenia ;)

do ranka.

Sprzęt ogólnie przygotowany poza tym że jak postoi kilka min to pali po 40 kopie ale pewny jestem że odpali. Nie miałem czasu na wyczyszczenie gaziora więc zrobię to po Czewie. Jeszcze jak na złość wymieniałem dziś żarówkę i złamał mi się zatrzask od owiewki kierownicy... jest luka pomiędzy dwoma plastikami ale nic na szybko nie wymyśle - ważne że światło świeci tam gdzie ma.

Ja też się melduję przed 7 w T.G.

Ja wszystko gotowe. Kufer naprawiony, ostatnie przygotowania, wpakować do kufra i idę spać :) Do jutra Panowie. CEFA - 6:20 pod BP, tak jak się umówiliśmy.

Aha, i mam zgodę, brzmi tak:
Zezwalamy na wyjazd naszego syna Marka SenXXXXXXXX do Częstochowy na Rozpoczęcie Sezonu Motocyklowego w dniu 21 kwietnia 2013r. Jednocześnie bierzemy za niego odpowiedzialność.

W razie jakichkolwiek wątpliwości można się z nami skontaktować pod numerem telefonu:
- XXXXXXXXX – Matka
- XXXXXXXXX – Ojciec
Adres zamieszkania syna wraz z rodzicami:
ul. XXXXXXXXXXXXX
Rybnik 44-XXX

No to do jutra :-D najpierw 6 na tankszteli na Chorzowie a potem TG :-D
A jestem zadowolony , moto przy ekonomicznej (jak na mnie :-P ) jezdzie spalilo ino 6,3l na 123km xd :-D

do zobaczenia w TG jednak , sypie prosto na TG z kumplem z roboty :)

Ja przygotowany 100%. Jadę z CEFĄ. On nie może nic napisać na forum, bo nie ma internetu. Do jutra i dobranoc :)

przemyslaw fajnie widziec kolejne osoby w grupie

lista obecnosci zatwierdzona hahaha:) ja dopiero sciagnolen do domu. pamietac glowna zbiorka g. 7.00 mdc w tarnowskich gorach ul.korola 71