Rozpoczęcie sezonu motocyklowego Częstochowa 2013 !!

Oni zawsze wcisną to czego nie chcemy wystarczy chwila nieuwagi i jesteśmy nabici w butelkę. Trzeba patrzeć im na ręce i tyle. A masz szanse go oddać?

raczej nie , ale spróbuję napisać do gościa co z tym ma zamiar zrobić.

Wodzu, bądź gotowy 5 minut wcześniej. Zatankować trza przed wyjazdem.

Ja dzisiaj odebrałem Bartka. Wymieniłem żarówkę, dźwignię hamulca nożnego i przykręciłem kopkę. Jutro chyba będę zmieniał filtr powietrza na stożek (gąbka), bo ten fabryczny jest tak "wspaniały", że przez luzy w tej tubie wlatuje powietrze i nawet nie leci przez gąbkę, prosto do gaziora. Zmieniłem śrubkę i bardziej przylega, już nie powinno być tego problemu, ale jak usłyszałem jak pięknie chodzi bez pokrywy od filtra to normalnie banan na twarzy. Jutro albo w sobotę polutuję tą starą żarówkę, bo świeci o wiele lepiej od zwykłej bańki. Dokręcę tylni błotnik, umyję go i będzie gotowy.

MarSen, poskręcaj wszystko dobrze, żebyś nie zostawił jakiś śrubek na asfalcie ;)

Się wie :D Jak jutro uda mi się znaleźć jakieś braki to w sobotę je kupię, spokojnie.

Jestem już na Śląsku właśnie wszedłem do domu i tym samym zacząłem urlop hihihi :)

dzokej tobie to dobrze. ja to musze poczekac

Krzysiu ja też czekałem aż w końcu nadeszła ta chwila hehehe

ja dlugie wolne bede mial w polowie wakacji

ok gaziol , pasek , wariat ( jakaś sportowa tandeta ) na seryjnych rolkach już wymienione - na razie dość zrywny gówniarz , teraz poklajstrować plastiki i będzie git na nierdzielę - ma być pogoda ( nie upał ale i bez deszczu ) bynajmniej odkurzacze nie będą się przegrzewały .

Prognozy na dzień dzisiejszy optymistyczne :).Nie pozostało nic innego tylko dopieścić maszyna na niedzielę.Właśnie wybieram się do garażu umyć odkurzacz :).

Mnie nie udało się polutować tej żarówki, a szkoda. Kosztowała mnie 50zł... lipa, już więcej tyle nie wydam na żarówkę. Świeciła niesamowicie, byłem 100% zadowolony. Szkoda tylko, że tak krótko. Na bańce światła drogowe świecą bliżej od świateł mijania. No i ta co miałem lekko stopiła gniazdo, ale wszystko jest w porządku. Jaką polecacie żarówkę jako zamiennik zwykłej? Błotnik dokręciłem. Jedna śrubka się zgubiła gdzieś (podczas jazdy, o wiele wcześniej), a druga oderwała się od ramy razem z gwintem i dlatego tak latało :/ Muszę kogoś poprosić, żeby mi to pospawał i zamalować później. Przykręciłem inną w miejsce tej co się zgubiło i nic się nie rusza. Jestem zadowolony. Myć go nie będę dzisiaj, bo zapowiada się na lekkie opady, a muszę jechać jeszcze do sklepu. Pozdrawiam i życzę szerokości.

Marsen ja miałem podobny problem z błotnikiem w niedziele ci pokaże jak go rozwiązałem bez spawania :) ja mam zamiennik żarówki co prawda nie posiada homologacji ale jest świetna klosz troszkę wyżej i jest ok. a co najważniejsze nie trzeba zmieniać żadnego gniazda też pokaże ci w niedziele bo nie znam symbolu. Tak Panowie byłem dzisiaj w serwisie z tymi zaworami bo nie szło ich nigdzie dostać a serwis nie chciał sprzedać tylko wymienić myślę sobie chcesz to rób dwie godziny czekałem a skasowali mnie 110 zł złodzieje pierońskie a zawory kosztowały 20 zł czyli robocizna 90. 45 zł za godzinę ha ja też chce tyle za godzinę :) Jutro wieczorem mycie pastowanie i gotowa do drogi :)

dzokej w Londynie 40 funtow na godzine u mechanika motocyklowego hehe dobra fucha tez bym tyle chcial ;-)

Jak tam Panowie przygotowania do niedzieli ?

spoko

ja juz od tamtego roku gotowy jak wracałem z cze..y , tylko dobić powietrze do gum i smig tylko nie wiem ktorym jechac ?

Mnie czeka tylko mycie i tankowanie

ja nie myje bo jak bedzie padac to i tak to nic nie da