Mateuszpasiu, zrób dziurki i na nity to! Ja tak mam i trzyma na pewno o wiele lepiej od kleju
A skąd wiesz, że lepieją Miałeś na klej i odpadło? Ja mam na klej na gorąco i trzyma jak stal...Damianho napisał:
a tak mam i trzyma na pewno o wiele lepiej od kleju ;-)
Jasiu226, zależy właśnie jaki to klej :->
Jasiu226 napisał:
Miałeś na klej i odpadło?
Dokładnie :mrgreen:
Dzisiaj spodziewam się neonów. Dokładnie to tych: http://allegro.pl/item600501121_tuby_2_x_neon_neony_led_24_diody_sensor_dzwieku.html
Jeden powędruje w przedni grill a drugi pod spód skutera Jednym to się podoba innym nie… Mi się przynajmniej podoba
Zobaczymy jak to UFO będzie wyglądać
Pzdr
Neony fajnie nawet wyglądaja ale z umiarem Ja tez chce 2 pod speeda wlozyc ale to na koncu
a roxana ladna podoba mi się ten kolor
a kiere zostaw normalna bo bmx moim zdaniem nie wygląda za dobrze w roxach
Dzięki Kiera zostanie normalna, bo tak mi się podoba jak jest
Nie wiem czy jednego lusterka nie odkręcić
Fajnie by wyglądalo z jednym lusterkiem f1 i zrob boczna stopke tak zeby prawie lezal i będzie zaj.ebiscie
Jak to podłączyszł Tam jest pod zapalniczkę.
Już podłączyłem wystarczy uciąć to wejście pod zapalniczke i pod akumlator kabelki
Już działa nawet fajnie
wieczorem zrobię fote i wstawie
EDIT
Oczywiście w realu to wygląda znacznie lepiej gdy włączę car audio i ustawie odpowiednią opcję na sterowniku to migają pod rytm muzyki
Pozdro.
Jak dla mnie nełony to pełna wieś , sam kiedyś miałem ale wywaliłem , bo najpierw zaczęli się ze mnie nabijać a potem sam stwierdziłem ze to wieś , jak dla mnie ,nełony" fajnie wyglądaja tylko we wlotach. a po drugie czemu wy ludzie gadacie car audio ?? :573: :573: :roll: , rozumiem ze nie wszyscy są asami z angola , no ale kurde , car audio to audio samochodowe , wiec co ma piernik do wiatraka ??
No dobra to bike audio Tak jak wcześniej napisałem mi się nawet neony podobają a o gustach się nie dyskutuje
To może filmik nakręć ;}
Nie no 2 neony jest spoko gorzej jakby caly w neonach byl albo np można się z diodami pobawic
mi się podoba
ladnie i z wyczuciem te neony
RudY, nakręcę ale to w niedziele bo jutro wyjeżdżam z rana i nie wiem o której wrócę… ;/
A myslales o bialych kloszach migaczy albo migaczach ledł
Kierunki takie zostaną bo takie pasują pod rudy
No właśnie / RudY
wrona napisał:
wiec co ma piernik do wiatraka ??
Tyle samo liter :-D
Mi się nełony podobają we wlotach i w przednim nadkolu (na przykładzie Roxa).
Mateuszpasiu, jak zamontowałeś ten "neon" pod pługiem? Dziury jakieś wierciłeś? :->
A co do kloszy to zostaw takie jakie są ;-)
No na takie dwa małe wkręciki Tam na dole i tak nie widać przecież dziurek
Mateuszpasiu, zrób zdjęcie pługa od dołu jak to wygląda w dzień
Damianho, zrobię jak wrócę na chate