router ws 50

Witam.
Zamierzam kupić motorower romet router ws 50 ale nie wiem czy dam radę go utrzymać. A więc.. jestem drobnej postury mam 14 lat 175 cm wzrostu i ważę 55 kg. Proszę o pomoc!
Jeśli myślicie, że router nie jest dla mnie to może polecicie mi jakiś inny motorower.
Pozdro :D

No to chyba to się nazywa anoreksja ?:).Dasz radę go utrzymać,on nie waży tyle co Harley Davidson.

Aaa to sorry, że takie głupie pytanie. Kolega wprowadził mnie w błąd ma o 5 kg więcej i mówił, że nawet on go nie utrzyma..

to zależy, bo może ktoś mieć dużo siły i dużo ważyć, a wystarczy tylko że straci równowagę i gleba ;P wiem coś o tym ;p
raczej sobie z nim poradzisz tylko początki będą trudne...

Aaa :) Dzieki za info ;p

Ale teraz tylko zastanawiam się nad routerem a bartonie fighterze

to jest chyba to samo;p tylko router ws 50 tańszy.
nie sądze żeby sie czymś szczególnym różniły, może jakieś detale ;p
ja bym brał routera bo 'jak się dba to się ma'!

Ok ;D Też mi się wydawało, że router lepszy ;P. Będę mógł go blisko kupić bo fightera to w niewielu sklepach można dostać.

Ppolecam jednak WS 50 to jednak sprzet sygnowany marką Romet,te inne firmy moga okazać się okazjonalnymi i za chwilę nie będzie ani serwisu ani części,to słyszałem od wielu sprzedawców.Ruter WS 50 2013r.to udany kompromis cena/jakość i ładny desing.Kupiłem to wiem

Sam zastanawiam się nad sprzedaniem DT 80 i kupnem Routera WS 50.

(przyczyn nie będę rozpisywał, bo głupio mi się "przyznać" do tego, że na paliwo nie wyrabiam i w Yamahę poprzedni właściciel wpakował sporo chińskich części, które po miesiącu muszę już wymieniać :P)

W jakiej cenie wyrwę model z 2012 roku, który jest fabrycznie nowy?

Wyrwiesz za ok. 2600 zł. Teraz w marketach są dosyć drogie. Pewnie niedługo potanieją :-)

Nie ma marki Romet tylko jest grupa która została wykupiona przez jakiś koreańskich gości :) Więc jeśli padnie wszystko to i romet. A tak na poważnie wszystkie motorowery napędzane silnikiem 139 FMB są identyczne z delikatnymi różnicami. Ja mam zipp neken i z płynami waży przeszło 100kg. Mam 35 lat 178cm i ważę 83kg raz dał mi rade i mnie powalił hehehe. Ale z tego co wiem to WS50 jest lżejszy o jakieś 20 kg.
Dasz rade spokojnie lecz osobiście bardziej mi się podoba neken ma bardziej opływowe kształty i np. mały schowek pod kanapą czego nie ma WS50

Dzokej,Romet to właśnie marka,a grupa nazywa się Romet-Motors i wykupiła pewien pakiet.Myślę że szybko nie padną bo w świecie mają dobre wyniki a ze względu na ogólną sytuacje rośnie zainteresowanie tego typu pojazdami,u nas tez.Na skutery przesiadają się nie tylko posiadacze 4 kółek ale i 2 tych wielkich,do jazdy w miastach.
W innych tematach masz rację,Neken jest bardzo ładny i chyba lepiej zrobiony ale i droższy,WS 50 waży podobnie ,gotowy do jazdy ok.110 kg,modele 2013r.są lepiej i ładniej wykonane.Podobnie jak ja jesteś już statecznym i doświadczonym użytkownikiem więc młodszym kolegom powinieneś radzić;Lewa OSTROŻNIE w GÓRE. Pozdro