Moj skuter na poczatku jechal 75 ale po przecieciu przewodow od iskrownika przez magneto po naprawie idzie ledwo 40 nie ma sily wcale dodam ze tłumik mam nie dokrecony do cylindra gdyz brak gwintu zerwany dodam tez ze gdy wlozylem palec w cylinder od strony wydechu to podnosilem troche do gory tłok palcem czy to wyna pierscieni?
Misio jest uciskany, ale co mnie to robi? A nico. ;-)))
Widzisz Rysiu, swoje możesz edytować a moich nie. A ja mogę twoje. Na spokojnie w wolnej chwili.
Wiec sie przyzwyczajaj - bo jak widzę zrozumiałeś przekaz.
Ale mogę cię co nieco podgryzać, jak sadzisz jakieś farmazony o silniku 4T. Mogę jeszcze? Prezes pozwolił, więc mogę. ;PPP
w takim wypadku zawsze. ja się bardzo chętnie uczę.
Eee, to jak się na takie coś godzisz, to teraz jest to już... zupełnie bez sensu. ;-)
Czekam na powazne podpowiedzi
a jak ci przecięło te przewody? jak to naprawiłeś?
z tym niedokręconym wydechem tak jeździł 70? może się nieszczelność powiększyła?
powiem szczerze że z tego co opisujesz i jak ^badasz^ palcem to mi się ciśnienie zdanie że: złom powinien stać na złomie.
Poskrecalem i poizolowalem a co mialrm innego zrobic no praktycznir caly czas niedokrecony wydech byl bo gwintu na cylku nie ma
a mógłbyś pokazać zdjęcie tego co poskręcałeś i zaizolowałeś? ...albo na jakimś obrazku w necie zaznaczyć które miejsce tak naprawiłeś? i dlaczego ci przecięło te przewody?
o lutowaniu słyszałeś?
bo jak na moje oko to masz odpadający wydech, zdrutowane przewody to wszystko w wydumce - i dziwisz się że nie jedzie
Nie mialem lutownicy dobrej przecielo bo sie poluzowaly z uchwytu i magnrto obcielo dodam za jakas godzinke zdj
Nie moge wstawic zdj ale sprawdzilem ten iskrownik i wszystko git zdjalem cyla bo jak wykrecilem swiece i zablokowalem palcem to krecac kolem zamachowym sprezania prawie wcale nie bylo polozylrm cylinder na ziemi i tlol byl wysuniety nalalem paliwo na tlok i moment i ono przeszlo przez pierscienie co dalej?!
nie wiem. siądź obok i patrz sie na to - chyba że masz lepszy pomysł.
Zbednie spamujesz albo wiesz jak pomoc albo nie spamuj.
musisz sobie znaczenie słowa SPAM przybliżyć.
A pisze tak bo zadajesz takie pytania jak ręce opadają.
skoro ci leci waha ciurkiem przez pierścienie to to złóż i zmierz kompresje jak masz wątpliwości