Jak zdjąc blokady w Router city line? prosilbym o dokladne instrukcje=)
Jak byscie tuningowali skuciak? ten polecacie naklejki na felgi?
halp?
help*?
Prezessso napisał:
Jak zdjąc blokady w city line? prosilbym o dokladne instrukcje=)
Jak byscie tuningowali skuciak? ten polecacie naklejki na felgi?
Co to za skuter ten City Line? Z jakiej fabryki? Z jakim silnikiem?
139qmb
Cityline ma tylko śrubkę pod dekielkiem gaźnika
a moglbys napisac jakas dokladna instrukcje jak je zdjac;p [najlepiej obrazkowa] ;D
Było to już milion razy opisywane, to może być i milion pierwszy.
Otwierasz klapkę w schowku pod siedzeniem. Na gaźniku jest czarny, plastikowy dekielek, przykręcony na dwa wkręty. Odkręcasz je i ostrożnie zdejmujesz dekielek. Pod spodem jest sprężyna, więc uważaj na nią. W czarnym dekielku który właśnie zdjąłeś jest od spodu wkręcona śrubka- to właśnie jest blokada. Wykręć ją. Złóż wszystko w odwrotnej kolejności i ciesz się jazdą odblokowanym skuterem.
Stiopa napisał:
Było to już milion razy opisywane, to może być i milion pierwszy.
Otwierasz klapkę w schowku pod siedzeniem. Na gaźniku jest czarny, plastikowy dekielek, przykręcony na dwa wkręty. Odkręcasz je i ostrożnie zdejmujesz dekielek. Pod spodem jest sprężyna, więc uważaj na nią. W czarnym dekielku który właśnie zdjąłeś jest od spodu wkręcona śrubka- to właśnie jest blokada. Wykręć ją. Złóż wszystko w odwrotnej kolejności i ciesz się jazdą odblokowanym skuterem.
Tyle, że tam żadnej śróbki nie ma
chyba u Cb =)
Chyba, że fabrycznie żadnej blokady tam nie mam.
Czy znajduje sie tutaj jakas obrazkowa wersja jak zdjąc tę nieszczęsną blokadę w Router Bassatown city 2012. Wszyscy o tym pisza ale nic konketnego sie nie dowiedziałem.
W city line 50 jest jeszcze zablokowane cdi i blokada w tłumiku.
Możliwe, że jeszcze w wario, ale jeszcze tego nie sprawdziłem.
ja mam w gazniku a innych nie sprawdzalem