Router Bassa: CZy warto kupić ten skuter

Witam.Chciałbym sobie kupić ten skuter.Ale powiedzcie mi czy warto? Z góry wielkie dzieki:-) :D

Ludzie co wy na te markeciaki cisniecie?kiedys tylko Inca na forum byla, teraz marketowy Router i Toros.Kilkaset tematów bylo o tym, ciagle sa na glownej, przeczytaj.

Vezyr, bo są nowe i tanie. Szrotu z kręconym licznikiem za cenę 2000zł nikt nie chce, by się męczyć już na wstępie :)

Z marketowym papierowym routerkiem też trzeba się męczyć od początku jak fabrycznie jest pełno wad :roll: Temat rzeka,szkoda gadać...

Zależy na jaki egzemplarz się trafi. Sam mam Routerka z marketu i 3 tys niby nie dużo ale niektórym odpadają rzeczy po 200km a mi raz padł czujnik poziomu paliwa i jak narazie chodzi odpukać bez najmniejszego problemu. W piątek sprawdzałem po raz pierwszy czy jakieś śruby się nie poluzowały i wszystko było ok nawet nic nie musiałem dokręcać. W następnym tygodniu czeka mnie wymiana olejów i myślę że będę dalej śmigał bezawaryjnie.

Dokładanie, też mi padł czujnik paliwa. Tak poza tym ciężko pali ze startera jak jest zimny, ale wszystko mi wyregulują na pierwszym przeglądzie :)

Hehe... Ale narazie nie mieliście jakiś poważnych usterek co nie??:)
A to jest prawda, że ma on silnik Rometa?? Bo gościu mi mówił, że tak, ale nie chce mi sie wydawać,że to prawda:P

van38 napisał:

Witam.Chciałbym sobie kupić ten skuter.Ale powiedzcie mi czy warto? Z góry wielkie dzieki:-) :D

Przeczytaj i śledź ten wątek:
http://www.skuterowo.com/forums/topic/wszystko-o-router-bassa-opinie-porady-itd#post-31720

Nim zadasz pytanie na forum wpisz to czego szukasz np. Router Basa w prawym górnym rogu w okienko szukaj. Wielu użytkowników tego skuterka napisało już wiele rzeczowych i istotnych informacji na temat tego skuterka.

Kupiłem tego papierowego routerka w 4 dni nakręciłem 500km i co śmiga pieknie i bez zarzutu a te kręcone markowe szroty hm dały by rade? Dodam jeszcze że nie wymieniałem do tej pory żadnych płynów zrobie to jutro ale tylko dla tego że tak piszecie i dla świętego spokoju

Uhuhu... Ponad 100 km na dzień przez 4 dni pod rząd ?
Co miałeś na myśli pisząć "papierowego"?

Termit pl napisał że to marketowy papierowy router i wogole do d...y.Nie prawda! Jestem mile zaskoczony co prawda nie cisne mu 55-60 km na godz ale te 45 tak i nawet się nie spoci ma jeszcze zapas mocy co czuć

Słuchajcie ludzie czy selektola specjala sd20w/40 moge lać do skrzynki przekładniowej?

ten selektol to olej silnikowy, a nie przekładniowy. Do przekładni powinien być olej 80W90. Pietro np. stosuje hipol 80W90. Wg jego informacji ten olej dorównuje uznanym olejom, a nawet je przewyższa. Litr tej "oliwy" to koszt rzędu 12- 15 zł.

dychul wielkie dzieki umnie na stacji paliw kosztuje 13 pln no to musze w piątek go kupić i zalać skrzynkie.Jak narazie odpukać mój bassa spisuje sie na medal ma troche problem z odpaleniem jak jest zimny gaśnie ale puźniej jest ok

Koledzy a co to za różnica czy się kupi skutera z tesco czy ze sklepu motoryzacyjnego jedno i drugie made in hina. Ja mam routera i nie narzekam mam już nastukane 4200km bez jakich kolwiek awarii to co robiłem to tylko wymiana oleju i filtra powietrza. Podam wam małe porównanie ja kupiłem skutera z tesco a kumpel normalnie ze sklepu motoryzacyjnego w tym samym czasie i dał za niego 4500 i ostatnio jechaliśmy to mocowanie silnika pękło i silnik z ramy wypadł nie ważne z kąt i za ile tylko zalerzy jak się trwafi i tyle

slawor tez tak miałem ale z czasem przeszło także cierpliwości ;)

van 38 ma silnik robiony na licencji rometa bo pytałem jak to z gwarancją wygląda to powiedzieli że jak cos powarznego to zaworzą do siedziby rometa tam gdzie są składane to czyli coś w tym prawdy musi być