Romet Router WS 50

Witam.
Planuję kupić ten oto motorower na raty w Tesco.
Miał bym taką prośbę. Mógłbym ktoś podejść do Tesco jeśli mnieszka blisko niego i zapytać się czy można go wziąć na raty 0%.
Bardzo bym był wdzięczny.

Interesuje mnie też El Clasico z Real, ale nwm czy można go też wziąć na raty 0 %

Pozdrawiam i dziękuję

Czemu nie możesz zrobić tego sam? W jednym Tesco mogą dać Ci raty 0%, w innym nie.

Ponad 50 km do tego sklepu jest :/
Rowerem nie pojade

1. Istnieje coś takiego jak INTERNET.(chyba że nie masz)
2. Istnieje coś takiego jak BIURO OBSŁUGI KLIENTA. Można się z nimi skontaktować za pomocą TELEFONU.
3. Nie wiem ile chcesz rat ale w KAŻDYM Tesco, jeśli są takie "drogie sprzęty" jest możliwość rat(tylko 10).
4. Istnieje coś takiego jak BANK. Tam też da się wziąć kredyt. Co prawda nie 0% ale dadzą ci możliwość większej ilości rat.
Poczytaj sobie stare ulotki treści tam zawsze jest coś ooo

1. Istnieje coś takiego jak INTERNET.(chyba że nie masz)
2. Istnieje coś takiego jak BIURO OBSŁUGI KLIENTA. Można się z nimi skontaktować za pomocą TELEFONU.
3. Nie wiem ile chcesz rat ale w KAŻDYM Tesco, jeśli są takie "drogie sprzęty" jest możliwość rat(tylko 10).
4. Istnieje coś takiego jak BANK. Tam też da się wziąć kredyt. Co prawda nie 0% ale dadzą ci możliwość większej ilości rat.
Poczytaj sobie stare ulotki treści tam zawsze jest coś o ratach. Mam nadzieje że pomogłem.

sorry za podwójny post ale coś mi się przeglądarka zacięła i musiało wysłać dwa razy:)

jest opcja edycji, nie musiałeś pisać 3 posta pod rząd...

Poza tym bardzo dobrze napisałeś autorowi - trochę samodzielności.