Romet Router Grande 50 ccm - problem z odpalaniem

Wszystko było ok i sie zesrało nie mam już pomysłów , skuter ma himery raz dobrze odpala i z rozrusznika elektrycznego i z kopki , i czasami nie wazne czy zimny czy cieply po trasie 17km , swieca wymieniona regulacje gaznika nic nie daja, co do elektryki swiatla awaryjne czy stop swieci mocno , ale rozrusznik jakby nie mial sily zakrecic walem i zapalic , co ciekawe po podladowaniu akumulatora ladowarka w domu , odpala odrazu , ok teraz kopka , raz odpali od pierwszego kopa raz wogule , np dzis pod praca nie chcial odpalic na rozrusznik , dałem mu 1 kopa i odpalil odrazu tylko musiałem manetka przygazowac bo by zgasł, zrobilem 17km (dojazd do domu ) zgasilem silnik otworzylem brame i chce wjechac i ni hu hu ani elektryk ani kopniak , zaciagnelem go na podwórko minęło z ja wiem 5min max i probuje odpalic w garazu i co i kupa nie odpalil wyciągnięciem aku własnie podładowuje i pisze na forum

A mam do ciebie pytanie bo tez mam ten skuter jakie ma on wymiary paska napedu

Grande ma 749x17,7x30 - niestety praktycznie nie do dostania. Możesz kupić od Piaggio 755x18x30. Reszta w Twoim temacie o pasku.
.
Leonardo, sprawdź czy masz wszystko szczelne, a przede wszystkim jakie masz ciśnienie w cylindrze.