Romet Router Deluxe - kufer.

Witam, ostatnio kupiłem skuter Romet Router Deluxe 1 i zastanawiam się, czy byłaby możliwość zamontowania do niego jakiegoś kuferka. Nie mogę znaleźć do niego nic odpowiedniego przeznaczonego do tego modelu. Może ktoś wie o jakimś modelu kufra, który by pasował?

No nie żaruj sobie z nas, mały seryjny chińczyk jak marzenie, a ty kufra nie możesz do niego dobrać? ;P
*
Stelaż za 40 zeta i kufer wielkości 20...25 litrów na jeden kask za całe 70 zeta. Nie chcesz latać przy tym non-stop ze szmatką to kup jakiś... matowy.
I już jest po sprawie.
Poczytaj może sobie poniższy wątek i pooglądaj też zapodane tam zdjęcia, to będziesz już wiedział znacznie więcej. ;-)
...
http://www.skuterowo.com/forums/topic/skuter-router-bassa-50
*
Edit:
I kolejny zadowolony forumowicz. Fajnie. :-)

Każdy kufer będzie pasował pod warunkiem, że masz przystosowany bagażnik, jeśli nie, popytaj o bagażnik w Romecie, na alledrogo itp

Dopiero zaczynam przygodę ze skuterami i wcześniej za bardzo nie miałem z nimi do czynienia także bardzo dziękuje za wszystkie odpowiedzi, na pewno te wszystkie informacje przydadzą się. Pozdrawiam.

mam ten skuter i mysle ze kufer do niego nie pasuje. to znaczy zalezy bo ja wole jak skuter ma sportowy wyglad, ale mysle ze kufer nie pasuje

Spoko, dla widoku skutera z kierownikiem nic tam nie pasuje na taką *doklejkę* za jego plecami, ale skuter solo z takim kuferkiem nieco *dorośleje*.
*
Trzeba było mi iść na... Akademię Sztuk Pięknych, ale zmarnował się człowiek na zwykłym *wygwizdowie* i tyle mojego co sobie tutaj poużywam. ;-)