Podpowiedzcie mi..Ostatnio zdjąłem blokadę prędkości..I czasem podczas jazdy skuter traci na chwilę moc .Jak by brakowało mu paliwa.Ale po zamknięciu gazu i ponownym otwarciu jest ok.Z tym ,że wtedy wracam do prędkości ok 40 km/h.A potem znowu 45-50...i jest ok..Zaznaczam,że zdarza się to sporadycznie..Ale też ostatnio zdarzyło mi się przyduszenie między sygnalizacjami w mieście.Zamykając gaz ..Już nawet myślałem,że mi silnik zgaśnie......Na razie mnie to tylko "straszy'czasem...Ale mam wątpliwości czy kiedyś nie będę musiał pchać bączka..Pozdrawiam i oczekuje na wasze podpowiedzi.W końcu co kilka głów to nie jedna...
Może być, że po odblokowaniu zbyt mała jest dysza główna w gaźniku... spróbuj podmienić ją na większą (+regulacja)...
Na szczęście było to chwilowe- zbiegło się z odblokowaniem...Wszytko ok .silnik pracuje dobrze..
Też takie coś miałem jak wracałem z działki w tamtym tygodniu na sekundę stracił obroty a jak tylko delikatnie ruszyłem manetką obroty nagle wróciły myślałem że przytarłem ale jeździ normalnie więc nie wiem