Romet Router 727 - problem z gaźnikiem.

Witam, mam problem z moim skuterem 4t a mianowicie, Wczoraj chciałem wyczyścić gaźnik bo jakoś dziwnie przerywał itp. Więc stwierdziłem że wyczyszczę go. A więc wymontowałem go porozkręcałem wymyłem benzyną i wydmuchałem powietrzem sprężonym następnie złożyłem wszystko tak jak było. Wmontowałem go do skutera i po odpaleniu chciałem wyregulować i tu jest problem. Podczas kręcenia śrubą od regulacji jest zero reakcji. Przy kręcenu śróbką od wolnych obrotów też za dużo nie wzrastają obroty. Po dodaniu gazu skuter w ogóle nie wkręca się na obroty, moge powiedzieć że nawet po przekręceniu manetką obroty się zmniejszają i stoją po puszczeniu manetki silnik gaśnie. Zauważyłem także że dostaje paliwem w filtr powietrza. Rozkręcałem go kilka razy żeby sprawdzić czy wszystko dobrze poskładane i nic nie znalazłem niepokojącego. W czym może tkwić problem? Już nie mam sił powoli. Świeca jest zakopcona lecz nie da sie regulować gaźnika, silnik seria 50ccm, zdjęte blokady z modułu, filtra powietrza. Przed czyszczeniem skuter nie odpalał za pierwszym razem oraz przy dojeżdżaniu do skrzyżowania gasł. Proszę o jakąś podpowiedź. Pozdrawiam