Romet pony 50 M-2

Z tym filmikiem to ładnie wykombinowaliście. Teraz to 250 zarejestrowana na 50, flaszka w kieszeni i nie ma problemu w razie kontroli. A tak w sprawie dryny to dał bym oryginalne siedzenie

Dryna prawdopodobnie będzie sprzedana za 1200zł. Więc kupię coś z papierami i z oryginalnym siędzieniem, choć to mi się bardzio podoba, niewiem co do niego macie :-/

1200 za dryne?? Co ty go do muzeum sprzedajeszł?

Nie :smiley: Miałem już kupca ale zrezygnowałem bo mi jej szkoda :stuck_out_tongue:

jak ją dotrzesz to wsadz jej zebatke z kadeta do tyłu, moj kumpel tak ma i z 2 na koło idzie xD

Zębatkę od kadeta mam więc mogę spróbować ale ile będe jechał. 20 na godzine?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nom xD moze 25, ale będzie stunti

Nie rób “stunti”, tylko triala. Zbuduj jakieś ekstremalne przeszkody(jak na filmie http://www.youtube.com/watch?v=lXFgqxUhT2Q ) i śmigaj ekstremalnie :mrgreen:

Dywersant napisał:

y(jak na filmie http://www.youtube.com/watch?v=lXFgqxUhT2Q

Ja bym niechciał z tego roweru spaśc przy tej pedkosci :lol:

Motorynka rozleciała by się przy pierwszym skoku :-/ A co do osiągów to… dociera się, reguluje cały czas i idzie coraz to lepiej, tylko że się grzeje :-/

Skoro się grzeje to albo dostaje za dużo powietrza albo jest to spowodowane tym że właśnie jest na dotarciu.

LogiLASER napisał:

idzie coraz to lepiej

To może jakiś filmik wrzuć :stuck_out_tongue: :smiley:

Prosze bardzo :smiley:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=q_880Vk16bo&feature=channel_page[/youtube]

Gdzie mosz tłumnik??? Ten pies jest najlepszy.

gumis-adam napisał:

Gdzie mosz tłumnik?????

Tłumnika nie mam bo po 1. Słabo go słychać, i sąsiedzi nie dzwonią po policje i nie mam przed kim uciekać :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

po 2. Nie ma mocy, a bez tłumika idzie jak rakieta.

gumis-adam napisał:

Ten pies jest najlepszy.

No niby co mam z nim zrobić? Lubi ganiać za motorami, tylko że przez to ma już krzywego zęba i bolące łapki no ale piesiu się nigdy nie nauczy :-P

[ Dodano: 14-03-2009, 20:09 ]
I jeszcze jedno :-/ Jaki mam do niego kupić gaźniczek ponieważ planuje zmianę??

Ładne stunty xD
Fajnie się ślizga po tej trawie :stuck_out_tongue:
Co do wydechu to może jest zatkany jakimś syfem? Terapię kretem robiłeś? :mrgreen:

Wydech jest nóweczka i nie jest zatkany, myślełem żeby go rozbić, ale będzie za głośno chodził. A dzisiaj jeszcze lepiej się na trawie ślizgał :lol: :stuck_out_tongue:

No i posuneło się coś w pracach bo dawno nie pisałeś :wink:

Motorynka dziś zostanie poddana ciężkiej operacji :mrgreen: :stuck_out_tongue: Wymiana łożysk, uszczelek, uszczelniaczy(simmerów) i sprzęgła. W niedługim czasie nowy gaźnik i platynki. Zdjecia oczywiście wrzuce.

[ Dodano: 18-04-2009, 22:05 ]
Silnik już wyremontowany i chodzi pięknie :mrgreen: (mrucy jak kot :smiley: )

Połóweczki :smiley:

Prawy dekielek :sunglasses:

Skrzynia biegów:

Heh tu prawie kompletny. Jeszcze nie miałem sprzęgła

No i po wielu zmaganiach z sinikiem motorynka jest już cała i ma super dodatek :mrgreen: Licznik :smiley:

Uff… to tyle :-x

bardzo ciekawy tunning :wink: w niedalekiej przyszłości takrze planuje zakupić jakąś motorynke i ją odrestaurować :mrgreen:

I ile ciągnie?