Romet pony 50 M-2

Co do osiągów to mam zastrzeżenia, ale dlatego że nie była regulowana i prawdopodobnie dostaje za dużo paliwa. zresztą dam filmik to zobaczycie. A na koło przed zmianą cylindra szła, a teraz to ciężko, ale to kwestia regilacji :lol:

Walnij do motoryny jakiegoś Lasera X-pro :lol:

Docieraj szybko i reguluj :!: i pochwal się osiągami

wiktor24 napisał:

Walnij do motoryny jakiegoś Lasera X-pro :lol:

Docieraj szybko i reguluj :!: i pochwal się osiągami

Nie da rady musiałby ostro podnieść max obroty motorynki bo kiedy laser zaczyna łapać motorynka kończy się wkręcać. Lepiej wy spawać jakiś tłumik pod cylinder motorynki

no to wes tego lasera utnij tu i tam postawaj wygnij żeby fopadowac :stuck_out_tongue: ciekawe jak to by chodziło :lol:

Jutro dam filma jak wyreguluje.

Już się doczekać nie mogę :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b_6mc6_Nd8g[/youtube]

Nie dotarta, nie do końca wyregulowana, bez wydechu ale film jest.

ale fajnie pyrta :stuck_out_tongue: a temu psu bym zapier***ił szczała :smiley: Dobry w mordę kask jak na taki “motor” :smiley:

Raz już przpadkowo dostał :wink: Kask rzeczywiście wypas nawet mam nawet pdoobnego jak ci się ten sprawuje??

No ale film słaby, oczywiście juz niedługo się poprawie :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Pewnie sąsiadów powk**wiałeś. Cała wieś cie słyszała bez tego tłumika.

Dźwięk prawie jak c30.

co wy gadacie super chodzi na koło z samenj manetki :lol:

Przyszły jakieś nowe częścię?

Motorynka fajnie pyrka…Czekam na kolejne filmy i zdj… :smiley:

trtrtrtrtryyy , tez sadził temu psu kopa:P ale pierdzieć to musiało ostro, miałem kiedyś motoryne, i wiem jak to chodziło na tłumiku ;p

Na tej motorynie to pro stunter z Ciebie :lol:

Motorynka drift :mrgreen:

gratulacje że chce ci się jeszcze taki sprzęcior robić :sunglasses:
jakieś postępy w tuningu :?:

Tak ale zdjęcia jutro;P

LogiLASER, Mogłeś przerobić ją bardziej w stronę NIGHT RIDER`a :smiley: …postrach szos…heheee