Romet 717 - problem z napędem, wysokie obroty.

Witam wszystkich mój problem polega na tym że wymieniłem cylinder głowice na 70ccm romek ładnie odpala nic nie stuka jest ok ale rusza dopiero przy 6-7tys obr/min muszę praktycznie okręcić połowę manetki aby w ogóle ruszył mówiąc jest to tak że dam lekko gazu to ma 5 tys obr i w ogóle nie rusza tylko stoi w miejscu i głośno pracuje dodam jescze że jak na starcie dam całą manetke to ma zrywa i dobija naw3t do 10tys obr/min sprzęgło, wariator i pasek dałem nowe rolki w tej chwili są założone 6g mam jeszcze 5,5 i 4,5g ma także sprężynki sprzęgła czerwone, niebieskie, żółte ma też 2 sprężyny dociskowe czerwoną i żółtą w tej chwili sprzęgło ma wszystkie sprężyny seryjne mam w nim także założony filtr stożkowy oczywiście gąbka i dysze 85. Trochę się rozpisałem ale nie chce żeby był wszystko ładnie opisane i nie było dociekliwości... Proszę o szybką pomoc!!!

musisz wyregulować napęd. dobrać rolki i sprężyne

Tak ale jeżeli dam twardszą sprężynę to nie będzie ruszał z jeszcze większych obrotów ???? A cięższe rolki raczej temu nie zaradzą ?

http://www.motolub.jun.pl/printview.php?t=902&start=0&sid=e39c79c46e8c77a853730146143de86a