Romet 700 - wymiana seryjnego cylindra 50 ccm na 70 ccm lub 80 ccm.

Witam ,
Jestem zmuszony jak najszybciej wymienić cylinder w mojej 7setce.
Mam w związku z tym pare pytań :

Zna ktoś wymiary jakimi mam się kierować szukając nowego cylindra ? tzn.

- ROZSTAW NA SZPILKI PO PRZEKĄTNEJ OD ŚRODKA DO ŚRODKA OTWORU

- ROZSTAW OTWORÓW MOCUJĄCYCH KOLANKO OD ŚRODKA DO ŚRODKA OTWORU

- ŚREDNICA TULEJKI NA ZEWNĄTRZ

-ROZSTAW W OSI OTWORÓW MOCUJĄCYCH CYLINDER

-ŚREDNICA SWORZNIA

-ROZSTAW OTWORÓW MOCUJĄCYCH TŁUMIK

-ŚREDNICA ZEWNĘTRZNA TULEI CYLINDRA

-WYSOKOŚĆ CYLINDRA BEZ TULEI

Nie chciałbym zamówić towaru który będę musiał zwracać , dodam może też że myślałem nad chińską 70cc/80cc ponieważ najlepiej chciałbym przeznaczyć do 100zl za taki sprzęt . Nigdzie nie moge znaleźć wymiarów cylindra i podzespołów z 7setki a samemu to mierzyć może być problematyczne. Jak ktoś wie coś w tym temacie prosze o pomoc bądź chociaż nakierowanie mnie czego szukać ;)

Z góry Dziękuje i Pozdrawiam ;)

http://allegro.pl/cylinder-skuter-2t-70-cm-zipp-quantum-romet-keeway-i4500693806.html

czy np. taki jak powyżej by pasował ?

Mam na sell cylinder Powerforce 70ccm Nicasil (Replika Airsala T6 za 500zł). Przebieg 1-2km (Przejechane podczas regulacji), powód sprzedaży:
spory dopływ gotówki i postanowiłem kupić jeszcze mocniejszy stage 6 mk2 (Tak wiem to głupie :) ). Za 100zł + jeśli chętny dorzucę za 50zł gazior 21 +stożek+6 dysz. Pasuje do Romka 700 bo sam mam, lecz ja mam po swapie na minarelli horizontal. Ale wiem jaki był poprzednio silnik i miałem w nim też 70ccm, więc ten cyl bez niczego podejdzie. Dziś wymontowuję cylek, jeśli jesteś chętny dodam zdjęcia gładzi cylindra, ale jest idealny. Plus jak coś nie polecam chińskim 70ccm bo mi tłok spuchł pierwszego dnia podczas docierania.

Hmm,
wiesz co , daj mi jakiś kontakt do Ciebie , najlepiej gg;)

3480191