zetor router bassa realnie max 65km/h poleci miałem 4t więc wiem licznikowo poleci nawet 80km/h nawet poleci na sam koniec licznika ale prędkość realna jest inna gdy chcesz jechać te 70km/h-90km/h to kupuj 2t 2t są wysoko obrrotowe i im większa prędkość tym lepiej silnik pracuje a gdy chcesz pomału jeździć to 4t
4t na serii to lipa. Zabawa zaczyna się jak wstawisz cylek przynajmniej 70cc a najlepiej 90cc.
no to więc jednak szukam czegoś 2t a co byście polecali z chinoli w przedziale 1000-3000 zł
wsk 3biegi
zetor jak chcesz 700 to mam na sell za 2200zl
ale tak seryjnie dobra ta 700-setka jest?
zetor powiem tak jest zaczyna być dobra po zmianie modułu na odbl. ale to koszt 35zł więc nic wtedy leci około 55-58km/h , ja go sprzedaje bo czas na 4 kółka i benzynka + lpg sekwencja i jazda :D
hahahaha a pisales ze sprzedalesmartin1996a napisał:
zetor powiem tak jest zaczyna być dobra po zmianie modułu na odbl. ale to koszt 35zł więc nic wtedy leci około 55-58km/h , ja go sprzedaje bo czas na 4 kółka i benzynka + lpg sekwencja i jazda :D
akurat 2 tygodnie przyszedł i z ustawy z rękojmi przyjołem z powrotem oczywiście ale jeszcze natym zarobiłem 300zł bo nie chciałem rpzyjąć to zażądałem ze oddam 2000 a nie 2300zł i się zgodzili
sprzedajesz?, sprzedałeś?, z rękojmi przyjąłeś? TY masz oddać?
eh chopie... zaciemniasz i sam sie gubisz w tym.
jak tak piszesz o rękojmi - powiedz ty mi jaką to wadę istotną miał twój towar że aż PODOBNO przyjąłeś zwrot. i jakim cudem kładąc uszy po sobie i przyjmując zwrot jeszcze się targowałeś?
Pewnie tą wadą było rwanie sprzętu na koło, wyobraźcie to sobie, skuter kupił jakiś dziadek, w niedziele odświętnie ubrany chciał pojechać do kościoła i zaszpanować przed dzierlatkami z towarzystwa 60+, a tu maszyna po odkręceni rollgasu idzie na koło i zrzuca jeźca na plecy, koszmar...
no, może faktycznie miotało nim jak szatan...
mocherowe berety dostały zawału, jak zobaczyli stuntującego dziadka:)
Mam Rometa 700 i wiem w 100%, że blody to: moduł, zawirowywacz spalin i wariaor. Nie ma on zadnych blokad na filtrze ani śrubek w gaźniku co często jest w typowych chinolach 4t. Może on wyciągnąć 80 km/h po kupnie nowego wariatora, i stożkowego filtra i oczywiście trzeba zdjąć blokady ;) potem można przerobić go na 70-80ccm.