Witam posiadam Romet'a 700/2t , chciałbym go troszkę pod tuningować zależy mi na Wariator / Sprzęgło oraz jakiś Tłumiku , lecz nie wiem jakie części kupić,możecie doradzić co i jak z tymi części ? :)
Wał wynosi 16mm
Dziękuje ;-)
Witam posiadam Romet'a 700/2t , chciałbym go troszkę pod tuningować zależy mi na Wariator / Sprzęgło oraz jakiś Tłumiku , lecz nie wiem jakie części kupić,możecie doradzić co i jak z tymi części ? :)
Wał wynosi 16mm
Dziękuje ;-)
Chińskie 2T, więc... archiwum wita. Googlaj (w sensie, że sobie poszukaj), bo wszystko już o tym było i odzew będzie tutaj raczej żaden.
*
Edit:
Chyba... pomóc (pomoc, pomagać) się pisze. Co nie ?
Tak, pewnie wyda ponad tysiąc złotych, żeby lekko *podtuningować* swoje chińskie 2T. Super porada. Brawo, dzieciaku. Brawo. Bardzo pomogłeś.
I ile razy można pisać o tym samym? Chyba czas się zapoznać z tym jak działa wyszukiwarka internetowa?
*
Wczoraj klepałem posta w podobnym temacie. Wariator, moduł CDI i od biedy też wydech należy zmienić w 2T. I finał z tym.
http://www.skuterowo.com/forums/forum/skutery-romet-2
H20 jak chcesz pomuc to nie musisz spamować swoimi zdaniami ktoś chce pomocy a ty tutaj swoje zdanie żeby sobie poszukał.
Wariator jak masz kase to kup wariator malossi multivar i sprzęgło stage6 pro sport + tecnigas q-tro (duzo osob mowi żeby nie kupować ale co ja zauważyłem mase osób go kupuje) albo next-r