rolki wariatora

mam jinchenga doggy 50 rzadko spotykany w polsce i chce wymienić rolki wariatora problem w tym że nie wiem jaka jest waga rolek które mam teraz i jaki jest rozmiar mógłby ktoś mi podaż wagą i rozmiar bo ja nie mogę znaleźć jedzie mi teraz 55km/h a co do przyspieszenia to niewiem o ile by poszła do góry prędkość a o ile by spadło przyspieszenie gdybym założyć najcięższe rolki jakiś bym znalazł na allegro?? z góry dzięki

najpierw ściągnij blokady :slight_smile: jeśli ejdzie 55km/h to na pewno masz blokady :slight_smile: ?ciągniesz je to dokulasz się do tych 70km/h kiedy dasz za ciężkie rolki, twoja fura by nie ruszyła :slight_smile:

wiem że mam blokadą na modyle zapłonowym ale jak wymienie to mi się szybko rozsypie silnik. jakie rolki mi doradzacie lub wario??

po zmnianie modułu silnik Ci się nie rozsypie :stuck_out_tongue: ściągnij blokadą z wario i z tłumika bo tam pewnie masz… moduł opłaca się wymieniać dopiero przy większym tuningu. Jaki masz silnik 2t czy 4t?

Nie wiem gdzie są takie dokładne wagi żeby wykręcić obecne rolki i zważyć … Może na poczcie albo w spożywczym ?

mam 4t na jak może wyglądać blokada w tłumiku bo w tłumiku mam coś podobnego do kratki ale jak do niego dmuchnołem to powietrze przelatywało bez problemu a wariatora nie odkręcałem jak może wyglondać blokada na wariatorze?

jeżeli 4t to trzeba przeciaż taki różowy kabelek przy tłumiku, lub go rozłączysz jeśli znajdziesz jakąś złączke… tutaj masz temat jak ściągnąć blokady w chińskim 4t :slight_smile: http://forum.jednoslad.pl/viewtopic.php?t=46

ok sory

niee… on nie robi sobie jaj… to jest tak właściwie jedyny sposób na sprawdzenie wagi rolek jeśli nie mamy możliwości sprawdzenia w katalogu lub czymś podobnym :stuck_out_tongue:

w swojej maszynie :slight_smile: mam tylko tą rurkę w filtrze i w rurce ktura ciągnie powietrze do filtra to do niej dochodzi taka mała rureczka to ją mam odłączyć?

[ Dodano: 2008-07-15, 17:27 ]
corey93 dzięki pomagasz mi. czy ten “różowy kabelek” zawsze jest różowy?

tak :stuck_out_tongue: