Chciałbym się dowiedzieć ile km można zrobić na tych rolkach testowych: np 4.5g http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?products_id=3420&osCsid=1b2d4fb360f2ec6f32427640bf8fe67b Z góry dziękuje za pomoc.
co za g?upie pytanie pojeździsz na nich tak długo aż się zu?yją lub aż kupisz normalne
Witam , zastanawiam się nad kupnem tego sprzęgła :
Sprzęgło sportowe Naraku [Black Edition] 110mmzy jest godne poleceniaż Z góry dziękuje za pomoc.
Te rolki sa jak kazde inne, nazywaja się testowe dlatego ze jest w nich pare kompletąw. A co do sprzegla to lepiej kup rms racing pro.
Na razie v-max mojego skutera 787 wynosi 77km/h , do 55km/h muli po 55km/h przyspiesza jak założę rolki lżejsze to będą miał lepsze v-max i wcześniejsze przyśpieszenie?
Zależy jakie założysz. Jak lżejsze to będziesz miał lepsze przyspieszenie, jak cięższe to lepszy v-max. Nigdy dwóch rzeczy naraz.
Pzdr
sousik, ale ty7 się znasz na regulacji. To co ty napisliście to tylko teoria ja np. miałem rolki 8.1g i wyciągać mi 75-77km/h włożyłem 4.5g i jeździć ok 85km/h
SiWy,
siemka siwy_fact mam do ciebie pytanko mam tgb 303rs w przyszlosci mysle zmienić cylinder na 70 ccm jaki tlumnik wybrać technigasa next R czy lasera x pro ?? cena nie gra roli
x-laser , a najlepiej ten co ja mam Stage6 PRO ReplicA
Stage6 Replica tego główna nie bierz
Bierz Laser X-Pro
x-laser to gówno , ja mam Stage6 PRO REplica i jest zajebisty , a nie jakieś tam lasery.
sztywny15 napisał:
x-laser to gówno , ja mam Stage6 PRO REplica i jest zajebisty , a nie jakieś tam lasery.
Oj już nie pierdziel o marysi jak nie znasz się w temacie. My?lisz, że to co ty masz to najlepsze.
Laser jest lepszy od stejd?a i to o wiele :)