witam
kupuje wariator malossi multiwar i mechanik powidzial zebym kupil tez rolki testowe ale nie wiem jakie ;/ do kymco super9 zapomniałem się zapytac. ale jak zalorzmy kpuie juz jakieś testowe i bede dobre to je poprostu wsadzam czy msuze znow jakes kupowac?
Rolki testowe to zestaw 4 wag rolek czyli razem, 24 rolki są najczęściej co 0.5g.
Jak sama nazwa wskazuje są to rolki testowe czyli do testów czyli jak włożysz odpowiednie to musisz kupić normalne dobre rolki
jak włożysz odpowiednie to musisz kupić normalne dobre rolki
nie trzeba kupować nowych :roll: możesz na nich je??dzić dopóki koperty się nie zjadą.
Koledze pewnie chodziło o rozmiar rolek. Nie wiem jaki mam multivar, dlatego na ten temat niech się wypowie kto inny :P
Do rolek testowych musisz dokupić koperty :)
no tak ale raczej długo się na takich rolkach nie poje??dzi i z rolkami testowymi są koperty
mój kolega z tego co pamiętam w multivarze ma 16x13 ale nie jestem pewien
Ale znawcy jesteście ja nie mogę xD Te rolki nazywają się testowe dlatego ze jest pare kompletow w jednym pudelku. One są normalnej jakosci jak normalne rolki. Jak się zurzyją to kupuje się koperty nowe i się smiga kolejne pare tys km
aha ok a czy kupić pasek kevlarowy ten za 130 na mielochu? bo czytalem na googlem ze przy wymianie wariatora dobrze kpuic mocniejszy psek. pasek mam orginalny ma 7km tys przebiegu. aha a jakie rolki testowe kupić do tego?
[ Dodano: 2008-10-11, 21:08 ]
czyli tak kpupie to
ten wariator:
http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?products_id=926&osCsid=01e7a5d1c77207c968e9a0d8adfdfeaf
i te testowe rolki:
http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?products_id=268&osCsid=01e7a5d1c77207c968e9a0d8adfdfeaf
i mowiles cos o spreznynkach zeby dorze wyregulwacf ale jakie mzoesz podac linkę ale zeby byly dobre bo nie chce kasy wywalic w bloto tak sam z rolkami testowymi do kymco super9 czy będzie to dobrze zgralo? i jakie te sprenzynki dac do tego wasriatora bo mi kumel mowil zeby dac zeby jeszcze lepiej można bylo wyreguloac
[ Dodano: 2008-10-11, 21:57 ]
odsiwezam. propsze szybko o odpowiedzi i czy te rolki beda dobre co napisalem up do wariatora mallosi multiwar do kymco super9___ i jakie do tego kupić sprenyznz_ i cyz tryeba
Rolki pasują do tego wariatora.
no a jak z tymi zprezynkamiż
Daj sobie siana i nie wyrzucaj pieniędzy Kupisz sprzęgło i będziesz śmigał na początku nowego sezonu