Rolki, sprzegło, pasek, tłumik

Siemano
Przede wszystkim witam wszystkich :smiley:

Chciałbym założyć do mojej Longji Exactly 50
tłumik jakiś do 500 zł sprzegło hebo pasek kevlar i jakieś lekkie rolki
i odblokowac go
czy przy takim tuningu wytrzyma cylinder wal i tłok ?
chciałbym go ustosunkowac na moc a nie na V-max
Prosze o trafne wypowiedzi :stuck_out_tongue:

Wystarczy pasek wzmacniany, kevlar jest zbyd mocny,
wszystko wytrzyma, rolki takie żeby dobrze chodził, kup zestaw testowch.

No moc to będzie zawsze taka sama, niezależnie od regulacji. Ja polecił wario zamiast sprzęgła.

wszystko Ci wytrzyma wydech weź leo vince zx

Wydech chyba wezme za 400zł Gannelli Sprzęgło Hebo i roleczki i pasek zmieńie
na wzmacniany jak mi kolega Szympa polecił i powinno mnie wyrwać z motóra <LOL>

NIEEEEEEEE, nie gianelli, są lepsze za tą cenę, np ZX albo NEXT-R.

sprzeglo hebo sobie odpusc bo za te pieniadze to porazka ;/ kolega się przekonal na wlasnej skurze i teraz kupuje stage6. tłumik tak jak mowi kolega wyzej mozesz wziasc next-r. pasek wes wzmacniany bo kevlar porysuje wario… a wariator jaki masz ?

Tłumniczka to szukaj jakiegos lepszego w rosadnej cenie uzywka nawet. Proponuje: Tecnigas Next-r, yasuni z, leo vince zx/rr. Co do paska to w zupełności wystarczy wzmacniany pasek tak jak mowia koledzy wyzej. A sprzegło to juz inna bajka polecam stage6 lub małossi. Obie te firmy robia na prawde porzadne sprzegiełka :slight_smile: A jak sportowe sprzeglo to i dzwon by się rpzydał polecam stage6 wing cooler (team). A jak masz sprawne sprzeglo to kup najpierw wario i tutaj polecam malossi multivar/polini speed contorol.

Wario mam seryjne :confused:
Prosze o wysłanie linka z Tłumikiem Next - R
i ile kosztuje :stuck_out_tongue:
no i oczywiście cenę i linka ze sprzęgłem Stage 6 :smiley: jeśli mówicie ze takie dobre
chciałbym się zmieścić w cenie tłumika do 400zł
a w cenie sprzegla do 300 :smiley:

to mozesz kupowac od smugglera on handluje nowymi częściami do sqtow. na pewno taniej wyjdzie za sprzeglo stage6 chce 320 a na mielochu 343.

borek jak cie denerwuje to daj warna xD

pns zaczynasz mnie denerwować. A wiesz czemu??? Bo spamisz na kazdym kroku. Skad on moze wiedziec kto to smuggler coś?? MOze bys podał chociaz do niego kontakt. A nie tylko piszesz zbedne posty.

A teraz wracajac do tematu:
Napisz do tego smugglera nr gg jego to: 3076937. I zapytaj go o konkretne rzeczy. Sprzegło to Stage6 TorqueControl lub Malossi Fly . Przydałby się dzwon jakis moze byc stage6 wing cooler (team tez tyle ze drozszy), wydech tez się zapytaj tecnigas next-r a jak nie to na allegro poszukaj.

Od mojej miejscowości 20km jest położony warsztat skuterów i z cześciami nie będzie problemu pojade zamówię i będzie Siii
Tylko jeśli mozecie to piszcie ceny i linki do wyglądu dajcie :smiley:

Borek02 nie zycze sobie zbędnych komętarzy w tym temacie
jak masz do “pns” to napisz mu wiadomość a nie w moim temacie
tyle odemnie :stuck_out_tongue:

[ Dodano: 24-06-2009, 17:02 ]
A jak myślicie czy

Sprzęgło Stage 6
tłumik Next-r
wzmacniany pasek + rolki jakieś lekkie rolki

czy ten sprzet będzie dobrze ze sobą współpracować ???
i czy po regulacji będzie zrywny z miejsca ?

[ Komentarz dodany przez: Borek02: 24-06-2009, 21:47 ]
Ty się tu juz nie wymadrzaj ok??

ja bym ci polecal tak;
wydech-laser x-pro
wariator-malossi multivar/polini speed control
wzmacniany pasek
sprzeglo-daj sobie spokój
noi oczywiscie do wyregulowania wydechu: rolki,sprezynki,sprezyna i można by dac jeszcze wiekszą dysze
Tyle odemnie POZDRO

czy ktoś mógłby odpowiedzieć na moje pytanie ???

tak na pewno będzie zrywny ale ja bym dodal jeszcze do tego jakieś wario noi moze jeszcze inny wydech…najlepiej jak bys kupil wario i wydech firmy stage6 to na pewno wtedy będzie dobrze współgralo ale to takze zalezy od dobrej regulacji…pozdro!