Rieju RR Blackhorse project by HOKSTER

hmm zdjęcie z ludziem ? mam :stuck_out_tongue: I dam ;] A częsci nie chce mi się liczyć :stuck_out_tongue: zaraz dam zdjęcie

KONIEC JUŻ OFFTOPA :stuck_out_tongue:

Podobnego bałwana zrobili kumple na placu zabaw.
Rieju piknie się prezentuje. Duża różnica na tych fotkach. Ten pomarańczowy był nie ładny a czarny jest lux.

No, no Hokster ekstra maszyna wyszła :smiley:
Długo trwały prace, ale się opłacało. Teraz nic tylko pozazdrościć sprzęta bo jest na prawdę super :smiley: Ode mnie 10 za wkład pracy i super efekt końcowy :wink:
:564:

p.s. a co do bałwanów:
http://www.youtube.com/watch?v=zCo4N_I0Jbo

by me xDDDDDD niektorzy juz widzieli xD

ha ha dobre ;p Dzieki za oceny :stuck_out_tongue:

Ode mnie Twoje Rieju dostaje 11/10 :wink:

Widać duuużą różnicę między pomarańczowym, a obecnym :slight_smile:

Taka transformacja, że wygląda teraz jak nowy motór :stuck_out_tongue: Gratuluje maszynki :wink: Kawał dobrej roboty, tylko pozazdrościć efektu końcowego…

A bałwan mnie rozwalił HA HA HA HA HA :lol:

:564:

teraz zrób na youtuba coś ala pimp my bike ;p a ode mnie 11/10 :smiley:

jest duza poprawa między starym a obecnym rieju 10/10

wrzuc jeszcze jakis filmik jak to chodzi

Elo Elo więc Rieju przetestowany i dotarty ;] I jeździ dobrze ;]

A tu link do filmiku jak chodzi jeszcze do konca nie wyregulowany ;]
RIEJU RR KLIK !!!

cos cie mało na tym filmiku xD. ladnie biega xD

no widać że rejka ładnie wymiata :lol:

hah :stuck_out_tongue: Tata nagrywał xD jeszcze tylko wymiana wszystkich olei itp i moto gotowy do sezonu :stuck_out_tongue:

choć ty biegi zmieniać umiesz :smiley: bo jak widzę niektóre filmiki do mnie się aż żal robi tych sprzęgieł i skrzyń biegów :smiley:

No No koksiarsko :]
Ja też muszę zakupić oleje do mojego :stuck_out_tongue:
Jak już mówiłeś w moim temacie - musimy się kiedyś nachlać :smiley:

P.S. Siwy_fact daj no przykład filmiku jak ktoś źle zmienia biegi :stuck_out_tongue: Bo muszę zobaczyć czy robie dobrze czy źle ;D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WsCIF-F12l8&feature=related[/youtube]

Tzn. to że jak wrzuca bieg to go jeszcze przeciąga na obrotach i puszcza sprzęgło ? Czy jeszcze coś ? ;p

Rudy tak strasznie niszczy się sprzęgło jak tak się biegi wsadza i gorzej przyśpiesza nawet :stuck_out_tongue:
A co do filmik gpr to gościu chyba ze skarpy 20 kilometrowej jechał xD
Ja kiedyś nagram jak się wyciska maksymalne przyśpieszenie z moto :wink:

Co do rieju :smiley:
Wygląda super :smiley: Ekstra wysoko jest i to mi się podoba :stuck_out_tongue:
Ale jeździ coś słabawo jak na 70 ccm, weź no ją wyreguluj dobrze. Może mało paliwa ma i nie może rozwinąc skrzydeł bo nie pamiętam jaki gaźnik masz a nie chce mi się szukać :stuck_out_tongue:

gaźnik seria bo żaden nie pasował z tych co miałem więc to chyba max ale na 1 , 2 podrywa go bo ma zębatki na teren ale jeszcze go wyreguluje [spróbuje]

No na jedynce ładnie wyrwał, na dwójce już słabiej.
Ale no tak na 12 gaźniku szału nie będzie. To wsadź dysze ze 100-120 i stożek jakiś i będzie lepiej trochę :wink:

Właśnie mam teraz dysze 90 ;] i seryjny filtr powietrza więc zrobie tak jak mówisz i będzie miodzio XD