Rieju RR Blackhorse project by HOKSTER

Witam :stuck_out_tongue:

Wreszcie części zostały zamówione !! JUPII :mrgreen: :smiley:
A co zostało zamówione ? :

Cylinder Airsal Tech Racing 70cc

Tarcze sprzęgła Stage6 Racing Carbon

Uszczelki silnika - komplet

Wał korbowy Top Racing Evolution NG

Łożyska wału i simmeringi Metrakit Pro

Łańcuch WRP 420 PMX

Tylko czekam na przesyłke i od razu składam zobaczymy ile to będzie zaginać :stuck_out_tongue:

i bardzo ładnie :slight_smile:

NoNo :] nieźlee :slight_smile: nie zapomnij o tych fotach do mnie ! :smiley:

P.S. Może się kiedyś na torze spotkamy :diabel2:

Teraz to będzie rakieta :smiley: Zamówienie wypas :stuck_out_tongue:

Zamówienie konkretne, ciekawe jak się będzie sprawował na takim setupie.

Napewno super. Zomowienie juz takie calkiem konkretne. Ogolnie to fajny się zrobil ten twoj crossik.

Borek02 napisał:

ten twoj crossik

ENDURO Borek ... ENDURO ! :D

Teraz tylko została sprawa dotarcia :P Powodzenia :] Może się przydać :)

Jo docieranie najgorsze :evil: Ma się chęć looknąć jak to lata a tu nie można :confused: ale co tam jakoś przeżyje :stuck_out_tongue:

Hokster napisał:

Jo docieranie najgorsze :evil: Ma się chęć looknąć jak to lata a tu nie można :/

to chyba jest najgorsza rzecz w zyciu motocyklisty oprocz tego ze się popsuje :P

A kiedy paczka przyjdzie?

Hokster, szalejesze z zakupami :slight_smile: jak przyjda wkladaj je dotrzyj i gadaj jak osiagi :slight_smile:

najgorsza rzecza nie jest docieranie to idzie przeżyc najgorsze jest to że częsci sa tak dorge :!: :!: :!: :-/

oj drogie :confused: Za te żeczy zapłaciłem ponad 1,300 zł :confused: No ale zobaczymy jak to będzie latać mysle że paczka przyjdzie do środy :-o :mrgreen:

Mały UP :stuck_out_tongue: Taki malutki. A mianowicie taki że przyszły części :stuck_out_tongue: Nie wszystkie ale połowa :stuck_out_tongue:
Dzisiaj przyszły
-Cylek
-Wał
-Łożyska
-Długopis :-o
-Smycz za darmo :-o
-naklejki za darmo :-o

Jutro ma przyjść łańcuch i tarcze sprzęgła :stuck_out_tongue_winking_eye: Oto Foty komentować ~!!!~

Spoko, spoko - ZAKŁADAJ TO ! :smiley:

ale super naklejki i długopis :-o a tak na serio to niedługo wielke składanie się szykuje :wink:

Już nie mogę się doczekać :stuck_out_tongue: Mysle że w poniedziałek będzie już gotowy i będą fotki :stuck_out_tongue_winking_eye:

Jakia fajna poczuszka :smiley: Zakładaj i docieraj :622:

P.S.: ale długopis mogłeś dać na oddzielnym zdjęciu :stuck_out_tongue:

Hokster, poniedziałek się kończy, a nie mamy zdjęć ani żadnego info. Pochwal się co tam rozwaliłeś :).

przydały by się wieści czy założyłeś i odpaliłeś machinę

Nic ponieważ nie byłem na wsi bo w sobote szedłem do szkoły ale jak coś zrobie od razu napisze :stuck_out_tongue: