Rieju RR Blackhorse project by HOKSTER

Jaki v-max? :smiley:

na razie 85 licznikowe :stuck_out_tongue:

Ale ja nie robie go na V-max tylko na moc bo głównie jeżdze po lesię a w lesię nie potrzebuje 100km/h+ więc wiesz a dokładne osiągi będę wiedział za tydzień dokładnie w sobote bo założe części sportowe i cylinder juz dotarty od kumpla przełoże zobacze ile to będzie zaginać xD

no fajnie fajnie wygląda ;] !

A w jaki sposób podniosłeś tył ?

Bo ja też chciałbym to zrobić ale nie wiem jak :confused:

Regulacja na amortyzatoże :stuck_out_tongue: max wyciągnięty jest i dlatego ma taki tyłek wysoki :stuck_out_tongue:

Właśnie muszę zobaczyć czy u mnie się nie da go wyciągnąć do góry bo jest za niski tył :confused: . I jak stoi na stopce to wygląda jak by się miał zaraz przewrócić i mam lęki .

Zobacze bo może też być już wybity …

Dzięki ;] !

A jaką temp. pokazuje ci ten czujnik? Jest w miarę wiarygodne?

Powiem tak że bląd pomiaru jest 3stopnie :stuck_out_tongue: Wedłóg termometru woda gotuje się przy 97.8 dokładnie :stuck_out_tongue: Więc jest w miare wiarygodny pomiar

A jaką temp. pokazuje ci podczas pracy??

jeszcze nie wiem bo nie jeździłem. Ale na postoju pokazywało mi 82 max

Witam ponownie :stuck_out_tongue: Dzisiaj taki mały początek mechaniki :stuck_out_tongue:

Mam dwa gaźniki Dellorto 17,5 oraz areche 19 mm który będzie lepszy do cylindra airsal 70 racing ??
Oraz przyszła mi zębatka chiaravalli :stuck_out_tongue: 12z
I oczywiście jak zwykle pare naklejek

mi się wydaje że 19mm będzie lepszy do tego cylindra :slight_smile:

Mi takze wydaje się ze 19 będzie lepsza. A Hokster jak mogles powiedziec “troche” naklejek. Przecież ty masz ich od groma xD.

No tak :stuck_out_tongue: Ale nie będę go przecież obklejał jak choinke :stuck_out_tongue: 4-5 naklejek tylko pójdzie na błotknik i owiewke ;>

no 19 powinien być lepszy :wink:

a nie chciałbyś czasem sprzedać jednego 17,5 ?:smiley:

Widzę Hokster nie pierniczysz się i tuningujesz hehe.
Pozdro V

A co mam się opierniczać xD Łańcuch zamówiłem ale idzie już 1,5 tygodnia i w takim jednym sklepie status mego zamówienia to ciągle przyjęte :stuck_out_tongue:
łańcuch to DID 420 superwzmacniany nie o-ringowy 136 ogniw :stuck_out_tongue: mam nadzieje że do piątku przyślą bo chce trochę pośmigać

Aha proszę o uzasadnienie oceny w ankiecie bo widzę że ktoś dał 1 :stuck_out_tongue: Niech cwaniak się wypowie czemu :stuck_out_tongue:

Elo witam po długiej przerwie ale miałem drobne problemy :stuck_out_tongue:
Ale już biore się do pracy nad moją Hiszpanią :]

Tak więc troszkę się zmieńiło mianowicie znowu Hiszpania została rozebrana na czynninki pierwsze i dokładnie wyczyszczona =D.
Silnik został wywalony z ramy dokładnie wyczyszczony oraz rozebrany.
Lakiernik uwinoł się wkońcu z lakierowaniem mojego błotnika i owiewki.
Odrazu zostały założone i okłejone naklejkami znanych firm motocross jak to przystało na taką maszyne :P.
I optyka została zakończona :stuck_out_tongue: Tylko jeszcze kupie numery startowe na boczki i już przy optyce nie zamiećżam robić.

Teraz przejdziemy do planów które już niebawem się spełnią (nie mogę się doczekać)
- Cylinder Airsal 70 ccm
- Wał wzmocniony jakiś lepszy
- Tarcze sprzęgła stage6 Carbon
Złoty łańcuch RK (bo super sklep ściga… Nie dba o kupujących więc niech się goni :smiley:
i jak mi się cos przypomni to dam znać :stuck_out_tongue: OTO FOTY

Fajna machina, normalnie ci zazdroszczę :oops:

no fajny cross chciałbym mieć takiego ale ciekawe jak będzie śmiga po spełnieniu planówzmechaniki :lol:

Fajna furka tez mam zamiar kupić cos podobnego :smiley: .Widze ze naklejek nie oszczędzasz :wink: