Jaki v-max?
na razie 85 licznikowe
Ale ja nie robie go na V-max tylko na moc bo głównie jeżdze po lesię a w lesię nie potrzebuje 100km/h+ więc wiesz a dokładne osiągi będę wiedział za tydzień dokładnie w sobote bo założe części sportowe i cylinder juz dotarty od kumpla przełoże zobacze ile to będzie zaginać xD
no fajnie fajnie wygląda ;] !
A w jaki sposób podniosłeś tył ?
Bo ja też chciałbym to zrobić ale nie wiem jak …
Regulacja na amortyzatoże max wyciągnięty jest i dlatego ma taki tyłek wysoki
Właśnie muszę zobaczyć czy u mnie się nie da go wyciągnąć do góry bo jest za niski tył . I jak stoi na stopce to wygląda jak by się miał zaraz przewrócić i mam lęki .
Zobacze bo może też być już wybity …
Dzięki ;] !
A jaką temp. pokazuje ci ten czujnik? Jest w miarę wiarygodne?
Powiem tak że bląd pomiaru jest 3stopnie Wedłóg termometru woda gotuje się przy 97.8 dokładnie
Więc jest w miare wiarygodny pomiar
A jaką temp. pokazuje ci podczas pracy??
jeszcze nie wiem bo nie jeździłem. Ale na postoju pokazywało mi 82 max
Witam ponownie Dzisiaj taki mały początek mechaniki
Mam dwa gaźniki Dellorto 17,5 oraz areche 19 mm który będzie lepszy do cylindra airsal 70 racing ??
Oraz przyszła mi zębatka chiaravalli 12z
I oczywiście jak zwykle pare naklejek
mi się wydaje że 19mm będzie lepszy do tego cylindra
Mi takze wydaje się ze 19 będzie lepsza. A Hokster jak mogles powiedziec “troche” naklejek. Przecież ty masz ich od groma xD.
No tak Ale nie będę go przecież obklejał jak choinke
4-5 naklejek tylko pójdzie na błotknik i owiewke ;>
no 19 powinien być lepszy …
a nie chciałbyś czasem sprzedać jednego 17,5 ?
Widzę Hokster nie pierniczysz się i tuningujesz hehe.
Pozdro V
A co mam się opierniczać xD Łańcuch zamówiłem ale idzie już 1,5 tygodnia i w takim jednym sklepie status mego zamówienia to ciągle przyjęte
łańcuch to DID 420 superwzmacniany nie o-ringowy 136 ogniw mam nadzieje że do piątku przyślą bo chce trochę pośmigać
Aha proszę o uzasadnienie oceny w ankiecie bo widzę że ktoś dał 1 Niech cwaniak się wypowie czemu
Elo witam po długiej przerwie ale miałem drobne problemy
Ale już biore się do pracy nad moją Hiszpanią :]
Tak więc troszkę się zmieńiło mianowicie znowu Hiszpania została rozebrana na czynninki pierwsze i dokładnie wyczyszczona =D.
Silnik został wywalony z ramy dokładnie wyczyszczony oraz rozebrany.
Lakiernik uwinoł się wkońcu z lakierowaniem mojego błotnika i owiewki.
Odrazu zostały założone i okłejone naklejkami znanych firm motocross jak to przystało na taką maszyne :P.
I optyka została zakończona Tylko jeszcze kupie numery startowe na boczki i już przy optyce nie zamiećżam robić.
Teraz przejdziemy do planów które już niebawem się spełnią (nie mogę się doczekać)
- Cylinder Airsal 70 ccm
- Wał wzmocniony jakiś lepszy
- Tarcze sprzęgła stage6 Carbon
Złoty łańcuch RK (bo super sklep ściga… Nie dba o kupujących więc niech się goni
i jak mi się cos przypomni to dam znać OTO FOTY
Fajna machina, normalnie ci zazdroszczę :oops:
no fajny cross chciałbym mieć takiego ale ciekawe jak będzie śmiga po spełnieniu planówzmechaniki :lol:
Fajna furka tez mam zamiar kupić cos podobnego .Widze ze naklejek nie oszczędzasz