Szerze to nie wiem co to za model mam ja dziś pierwszy dzień a papiery sa u mojej babci
Sorry za jakość fot ale aparat jest w naprawie , jutro zrobię foty w dzien
Tuning mechaniczny ( z tego co widzę z zewnątrz)
-cylek arisal 70ccm
-gaźnik mikuni (nie wiem jaki)
z optyki to jest do poprawek lakierniczych
na razie nim nie jeździłem bo długo stał (starszy go wcześniej odpalał tylko teraz mi go dał) i trzeba wyczyścić filtr , gaźnik itp , jutro myślę będzie pierwszy wypad w las
poprzednik zarzekał się ze to leci 120km/h … a jak jest naprawdę to pewnie jutro powiem
70cm ladnie a cos z optyki będzie ??
Fajne suzu, tylko hmmm no lakier by się faktycznie inny przydał
no no, ładny sprzęcik, malowanie to chyba nie oryginalne?
na pewno nowy lakier KILKA sensownych naklejek , i może jakieś drobiazgi ale tak to nic więcej
chyba oryginalne bo jak patrze na odpryski to jest goły plastik
Nad kolorem już wstępnie myślałeś?
I takie głupie pytanie - wiedziałeś że go dostanieszł xD
szcerze to kiedys tata mówił , za mocny dla ciebie i w ogóle , a teraz mi powiedział , ze ja od początku chciałem trekla ,no ale co tam
NoNo - kolejny endurak
Jest to Suzuki RMX
Troche mały ale i tak ci zazrdoszczę bo crossicą na prawde poszalejesz po lesię już nie mowiac o torach
no zobaczymy jak to będzie szło
sebo747 napisał:
już nie mowiac o torach
"mażysh" :D
50-tką (70-tką) po torze będzie niezły hardcore ... i będziesz tylko zawadzał innym ;)
Ja też chce poćwiczyć na moim na pustym torze ...
To jest RMX jak już Rudy napisał … Kolega ma smx’a to samo tylko SM . Wsadził silnik od rg 80 i kurde jak to super lata :D…
RudY napisał:
50-tką (70-tką) po torze będzie niezły hardcore
No ale wiesz np. moi kumple zrobili sobie wlasny tor a ze teraz niedawno byly zawody i trzeba będzie crossy przygotować do nastepnych (powymieniać zębatki oleje i te inne) to ja bym takim czymś latał już bo swoim cpi latałęm niedawno to tłumik urwał em hehe .....ale jazda była.....
fajna maszynka no na takim czymś to przyjec jak najszybciej do kartuz i dasz mi się bruknąc :lol:
sebo747 napisał:
No ale wiesz np. moi kumple zrobili sobie wlasny tor
Ymn wątpie że taki tor-samoróbka to w jakimkolwiek stopniu jest podobny do normalnego toru MTX ;}
sebo747 napisał:
swoim cpi latałęm niedawno to tłumik urwał em hehe .....ale jazda była.....
Na prawde masz się czym chwalić ;D
dzisiaj zdrapywałęm biały lakier i dostałem się do oryginalnego bo ten biały trzymał się tak syfiastko ze paznokciem schodzi , miały być dziś foty ale dzisiaj go odpalałem testowałem itp i zapomniałem zrobić , powiem ze idzie bardzo fajnie
RudY napisał:
Ymn wątpie że taki tor-samoróbka to w jakimkolwiek stopniu jest podobny do normalnego toru MTX ;}
Tor robiony na podobe toru takiego jak na zawodach jest tye ze górki wyższe i zakrety wyżej usypane już tak profesionalnie
RudY napisał:
sebo747 napisał/a:
swoim cpi latałęm niedawno to tłumik urwał em hehe .....ale jazda była.....
Na prawde masz się czym chwalić ;D
no coś?? życie pospawam i już będzie git bo wtedy śrubke zgubiłęm i juz wczesniej chyba pękł a na torze go dobiłem
no wrona tylko śmigać na takiej maszynce :mrgreen: My z karpiem zapraszamy do Kartuz na odwiedziny
jak bede w maju to juz będzie zarejestrowany i wtedy jak najbardziej
to macie wreszcie porządne foty mam jeszcze filmik ale muszę go zmontować
tam gdzie te wloty to zdarłem ledwo co trzymający się lakier (w ogóle całe moto będzie lakierowane) a tam gdzie biały został , to jest oryginalny i jego tylko zmatuje , a poza tym po drugiej stronie nie założyłem plastiku , bo zatrzask jest pęknięty i to odstaje muszę to zrobić
wydeszek będzie małowany na czarno (może jeszcze dziś)
Tam jest tyle piachu ! Boże ! to się prosi żeby tam ty wjechać !