Witam. Jako leszcz na tym forum proponuję temat: Reklamy w innych serwisach. Jestem zielonką w temacie skuterów ale fajnie aby kto może wlepił buttona 160x70 na swoich stronkach. Strona jest ok - szybka odpowiedź na problem i zapytanie - Polecam. W ramach rewanżu proponuje Leszkowi reklamę w postaci buttona na paru stronach. Friko - za normalność. (około 4 tys uniq. dziennie na wszystkich www)
Taki off top o dziecinadzie - zapodałem temat na pewnym forum miejskim (mojego miasta) zjedli mnie. Fakt - jestem leszcz w temacie skuterów - mam skuter od 2 dni - ale chciałem zainteresować tematem i co? :) Ja nie mam pierdzikółka tylko woza itp...
Taka jest najczęstsza reakcja jeźdzących katamaranami;p nie masz się co przejmować! Do póki nam nie szkodzą to jest wszystko ok, ale przybywa coraz więcej hamów, którzy z pełną premedytacją utrudniają nam życie- zajeżdzając droge w korku, pokazując fakacze itp.
Witam! Będę pisał stronkę w html-u na której chciałbym umieścić testy skuterów, czy mógłbym skopiować tam testy waszych pojazdów? Czy ktoś ma jakiś sprzeciw. W zamian za to postaram się umieścić reklamę skuterowo.com oraz jeżeli ktoś chcę jego stronki