ma ktoś jakieś tanio do ogarnięcia? :) rozmiar M :) bo moje stare BF juz sie troszkę wyeksploatowały...
http://www.allegro.pl/item1072582250_rekawice_adrenaline_urban_turystyczne_rozm_m.html
Polecam Ci ten wyrób- super stosunek jakości do ceny;) zrobiłem już w nich ponad 1000km w deszcach, chłodach i upałach- są świetne- naturalna skóra robi swoje.
aaa i zapomnialem ze najechetniej tekstylne i "krótkie" http://allegro.pl/item1068297619_fox_360_rekawiczki_rewelacja.html cos w ten deseń.
Widze, że chcesz takie stricto letnie rękawice.
Może poszukaj wśród rękawic na crossy.
szukać to ja umiem :) pytanie czy ktos z forum ma dojscia taniej zalatwic niz na allegro.
Ceny rękawic na Allegro zaczynają się od 10 złotych. Chcesz jeszcze taniej? Takie rzeczy to chyba tylko w Erze...
To samo miałem napisać co Cash!
Każdy chce z czegoś żyć, a rzeczy na allegro na większości aukcji są sprzedawane naprawdę przy rozsądnych marżach, a przecież Ci handlarze też mają rodziny i jakiś pieniądź muszą zarobić.
Moje pytanie było chyba konkretne?! nie tylko w erze......dla przykładu, części eksploatacyjne do kymco grand dinka 250 są tańsze u autoryzowanego dealera. Pasek napędowy bando allegro 178zł z wysyłką. Motorland - 137zł. Można taniej......????!!! MOŻNA. Widze ze dla niektórych allegro to wyrocznia....
Chyba najpierw musisz kupić klawiarutę, ponieważ zacina Ci się '.'; '?' i '!'.
Również na allegro znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie;) Powodzenia.
qazwsxedc wrote:
Chyba najpierw musisz kupić klawiarutę, ponieważ zacina Ci się '.'; '?' i '!'.
Również na allegro znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie;) Powodzenia.
jezeli to mial byc cynizm z Twojej strony to mysle ze nie udany...
Nie cynizm!
Od tego aż kipiało ironią...wiadomo może się pomylić- zdarza sie najlepszym.
Doskonale wiedziałem, że nawaliłeś tych znaków, bo się poporstu wkurzyłeś, a wedug mnie jest to poprostu nie na miejscu. Na tym forum panuje, jak zauważyłeś, dość luźna i przyjacielska atmosfera, tak że jest to kiepskie miejsce na nerwy.
zdanie "Moje pytanie było chyba konkretne?!"- spowodowało zauważalny uśmiech na mojej twarzy, bo z zasady nie lubie Spinakerów, czyli ludzi wkurzajacych się o byle pierdołe.
chcialem sie wytlumaczyc, podkreslilem to specjalnie zeby moj watek nie zrobil sie offtopem, ale jak widac sie zrobil :)
A jaki masz budzet?