mają problem bo chcą ci pomóc a ty wiesz lepiej.
A ten zestaw to nie żaden zestaw tylko po prostu kompletny cylinder. To sie nawet nazywa cylinder kit. Wiec to jest cylinder a nie zestaw- dlatego pisałem że musi być potwornie rozbudowany (wał, łożyska, wario, gaźnik,króciec, dysze) . Ten nie jest. Zrobi ci z seryjnego silnika mielonkę.
I jaki jest sens dawać 500zł za sam cylinder jak za 1100 masz kompletny nowy silnik 100cc o przebiegu 0?
Ja nie mam zamiaru montować samego cylindra.. wał,gaźnik i cała reszta to rzecz oczywista.Mnie nie interesuje czy mi się opłaca przerejestrowywać tuningowanego skutera tylko pytałem się czy w ogóle da się zrobić coś takiego bo to czy będę w stanie wydać 2 tysiące na tuning i z pół tysiąca na rejestracje to moja sprawa i nie o to pytam(wiem że tuning przy sprzedaży się nie zwraca)
skoro wiesz lepiej to kompletnie nie wiem po co ten temat. A jakbyś wiedział jeszcze lepiej to byś użył google i nawet nie musiał pytać- ja sobie na ogół radze tą metodą. Ale zapewne też wiesz lepiej jak wiedzieć lepiej. Choć na razie jesteś w krainie "kiedyś coś zrobię" i czysto teoretyzujesz
Wombacie, Ty zawsze jesteś na nie. Dlaczego?
*
Młody, nie daj się. Masz dużo kasy, masz chęci, masz czas, inwestuj w siebie i w swoje moto. Którekolwiek.
*
Trawa sama się będzie kładła jak będziesz przejeżdżał, ba, nawet młode brzózki się ugną. Działaj i cokolwiek robisz, rób to z głową.
Wszystko da się zrobić, a jeszcze jak kasa nie jest żadną przeszkodą. Tylko fantazję trzeba przy tym jakąś mieć, najlepiej ułańską, albo kupić sobie nieco wcześniej dla kurażu... Urala, albo nawet Dniepra. Jest szał. ;-)
Zrobiłem ten temat tylko po to żeby się dowiedzieć czy da się zarejestrować tuningowany skuter i dziękuję za odpowiedzi wiem to teraz :)(ba nawet google nie musiałem użyć). Pieniążki się odkładają.. na ubiór już mam.. na drz już mniej więcej.. ile mi zostanie tyle przeznaczę na skuterek(nie ważne czy mi się to będzie opłacało). Dziękuję za odpowiedzi.
czyli jesteś w lesie , kasy nie masz i MARZYSZ.
widzisz.... napinasz się do mnie przez internet a nawet mnie nie znasz :) ja zamiast się porywać z kupnem skutera odkładam sobie spokojnie ;) i zamiast tuningowanego junaka w wieku 18 lat będę jeździć suzuki drz :) przy czym skuter(jeżeli go kupie) będzie dla mnie tylko i wyłącznie dodatkiem
łaaaał. wypas. zaimponowałeś mi.