Mi też się nie podoba :evil: Jakoś nie mogę wyobrazić sobie efektu końcowego, to jakieś takie… Nie będzie to pasowało
[ Dodano: 11-04-2009, 11:11 ]
Ten kolor nie będzie do rdzy pasował…
DOLAR napisał:
dla mnie robisz wioche z ładnego skutera!!!
Wiocha jak wiocha, mu taki styl odpowiada i taki robi
Szczerze mówiąc coraz więcej samochodów robionych w tym stylu się pojawia ;}
dla mnie to będzie wyglądać jak złomowisko na kołach, to nie chopper żeby wieszać jakieś sakwy i krzyże
nie musi się tobie podobac wazne ,ze mi się widzi …
nie wszyscy moga byc takimi znawcami tuning jak ty i twoj kolega …
pozdr
no raczej , poprostu wypowiedziałem swoje zdanie , ja bym zostawił slidera tak jak był, ale to twój skuter więc spoko. Każdy ma inny gust , ja lubie skutery zrobione na picuś-glancuś
nom slider będzie zrobiony na picus glancus wszystko idealnie i przemyslanie …
ja po prostu nie chce mieć kolejnego identycznie zrobionego skutera … juz mi się nie dobrze robi kiedy widzę te blyszczace skutery ktore wyglądaja wszystkie identycznie. …
To zdanie mnie położyło na łopatki :Pmumin_ napisał:
nie wszyscy moga byc takimi znawcami tuning jak ty i twoj kolega ...
mumin_ ma taki styl i to robi - jesgo sprawa :P Jaki w końcu będzie kolor, bo ten pomarańczowy nie pasuje xD
pomarancozwo czarny … mi się podoba to zestawienie …
Bosko !
No i jest elegancko. Krzyż będzie na nadkolu?
Ale masz fajne kostki! Ile dałeś?
mumin_, wes te lusterka itp zrob na rat lepiej będzie wyglądac
Co to za licznik?
Licznik Koso XR-SR N za ponad 600zł
Mumin_, ten dzwonek jest straszny
Co to za wkręt Ci wystaje na drugim zdjęciu z praweją :->
Wywal ten dzwonek !!! Co do tej sakiewki to ona nie pasuje w tamto miejsce, mogłes da je za nogami pod siedzeniem.
No faktycznie dzwoneczek to za bardzo to nie pasuje Zdejmij go i będzie ok. Reczta wydaje się fajnie wyglądać. A sakiewka jest w wygodnym miejscu i tyle
poprzednicy maja racje nie masz z tego robic roweru tylko rat custom
Dzwonek zostaje ma taki fajny dzwiek i podoba mi się … ;D co do sakwy to jednak zamontuje ja pod siedzeniem bo w tym miejscu psuje szyk slidera … Co sadzicie o tym zeby zamontowac lagi od roxa i posadzic trochę ryj …? ;]