Rat Custom Sl70 .. na SELL w całosci/albo na partsy

Mi też się nie podoba :evil: Jakoś nie mogę wyobrazić sobie efektu końcowego, to jakieś takie… Nie będzie to pasowało :confused:

[ Dodano: 11-04-2009, 11:11 ]
Ten kolor nie będzie do rdzy pasował…

DOLAR napisał:

dla mnie robisz wioche z ładnego skutera!!!

Wiocha jak wiocha, mu taki styl odpowiada i taki robi
Szczerze mówiąc coraz więcej samochodów robionych w tym stylu się pojawia ;}

dla mnie to będzie wyglądać jak złomowisko na kołach, to nie chopper żeby wieszać jakieś sakwy i krzyże

nie musi się tobie podobac wazne ,ze mi się widzi …

nie wszyscy moga byc takimi znawcami tuning jak ty i twoj kolega …

pozdr

no raczej , poprostu wypowiedziałem swoje zdanie , ja bym zostawił slidera tak jak był, ale to twój skuter więc spoko. Każdy ma inny gust , ja lubie skutery zrobione na picuś-glancuś

nom slider będzie zrobiony na picus glancus wszystko idealnie i przemyslanie …

ja po prostu nie chce mieć kolejnego identycznie zrobionego skutera … juz mi się nie dobrze robi kiedy widzę te blyszczace skutery ktore wyglądaja wszystkie identycznie. … :stuck_out_tongue:

mumin_ napisał:

nie wszyscy moga byc takimi znawcami tuning jak ty i twoj kolega ...

To zdanie mnie położyło na łopatki :P

mumin_ ma taki styl i to robi - jesgo sprawa :P Jaki w końcu będzie kolor, bo ten pomarańczowy nie pasuje xD

pomarancozwo czarny … mi się podoba to zestawienie …

Paczka malboro,tabaka i klucz do świec wchodzi w to Cudo :stuck_out_tongue:

Bosko ! :smiley:

No i jest elegancko. Krzyż będzie na nadkolu?

Ale masz fajne kostki! Ile dałeś?

mumin_, wes te lusterka itp zrob na rat :smiley: lepiej będzie wyglądac :stuck_out_tongue:

Co to za licznik?

Licznik Koso XR-SR N za ponad 600zł :stuck_out_tongue:

Mumin_, ten dzwonek jest straszny :stuck_out_tongue:

Co to za wkręt Ci wystaje na drugim zdjęciu z praweją :->

Wywal ten dzwonek !!! Co do tej sakiewki to ona nie pasuje w tamto miejsce, mogłes da je za nogami pod siedzeniem.

No faktycznie dzwoneczek to za bardzo to nie pasuje :slight_smile: Zdejmij go i będzie ok. Reczta wydaje się fajnie wyglądać. A sakiewka jest w wygodnym miejscu i tyle :slight_smile:

poprzednicy maja racje nie masz z tego robic roweru tylko rat custom :smiley:

Dzwonek zostaje ma taki fajny dzwiek i podoba mi się … ;D co do sakwy to jednak zamontuje ja pod siedzeniem bo w tym miejscu psuje szyk slidera … Co sadzicie o tym zeby zamontowac lagi od roxa i posadzic trochę ryj …? ;]