Rat Custom Sl70 .. na SELL w całosci/albo na partsy

mumin_ napisał:

P.S Karpiu ta czesc od kabiny chyba nie była im potrzebna ... ??

YYY ja też pewności nie mam ale najwyżej w tej dziurze da się siatex i bexie custom tir :-P :-P

Czy mi się zdaje czy byliście Na złomie w oliwieś? bo ja tam ma 2 min drogi :smiley:

nie … to jest złom w kartuzach … naszym miećsice … :sunglasses:

krzyz zrobiony dzis będzie juz sobie rdzewiał … :mrgreen:

komentowac ludzie … :wink:

Komentować będziemy jak zerdzewieje :wink:

nom … zrobiłem to boschem wiec pojutrze powinien byc pokryty piekną rudą … :roll:

Tam gdzie trzymasz go na sliderze tam chcesz go wkleić ? :smiley:

LG rlzz !

widzę ze się bierzesz ostro za rdze :smiley: :slight_smile: tylko nie przesadz z ta rdza :lol: :slight_smile:

Będzie fajnie, fajny kolor tej rdzy, nie taki “ciemny” :stuck_out_tongue_winking_eye: no i maluj go na ten czarny i wstawiaj soczewy ;]]]

No będzie ekstra ale pochwal się mumin czym wyciołeś ten krzyżyk bo to było głównym problemem :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Sądząc po powyższej wypowiedzi to czymś od karpia :smiley:

Teraz to pomarańczowe malowanie wcale nie pasuje do rdzy :stuck_out_tongue: Jaki w końcu kolor wybrałeś? :smiley:

no tamm gdzie jest pomarancz tam zostanie … właśnie wedlug mnie on pasuje do rdzy … a krzyz wycinalem sekatorem ogrodowym … ;D dzis poprawilem nozycami do metalu i szlifierka …

będzie tam gdzie go trzymam na foto …

mumin_ napisał:

.. a krzyz wycinalem sekatorem ogrodowym ... ;D

To nie mój patent ;p ;p ;p

nie wiem o co kaman … ta blacha bardzo wolno rdzewiej … dopiero wczoraj pojawiły się oznaki rdzy … liczylem ze dzis będzie juz caly zardzewialy … :roll:

czego to moze byc wina …??

Wykąpcie ją w wodzie z solą :slight_smile:
U mnie na kopce po 3 godzinach rudzia się pojawiła :smiley:
Po kilku godzinach:

Po nocy:

nom ja natryskuje takim spryskiwaczem solanke …

ale zamoczyles i zostawiles to w tej wodzie …??

[ Dodano: 03-04-2009, 11:31 ]
tylko ze poprzednie elementy dobrze się pordzewily … moze to dla tego ze to blacha z karoseri …?? jest jakos lepiej zabezpieczona …??

mumin_ napisał:

jest jakos lepiej zabezpieczona ..??

Może być ocynkowana i wtedy duuupa :-P

a gdyby ją tak papierem ściernym potraktować i wtedy magiczną mieszanką ?

Mogłoby pomóc :smiley:

więcej soli daj to i ocynk nie wytrzyma :slight_smile: Wykąp, wyjmij i postaw gdzieś na parapecie itp :slight_smile: