Rat Custom Sl70 .. na SELL w całosci/albo na partsy

I jeszcze zrób rdzę na felgach :smiley:

Brzydka rdza… :frowning: Na tym zdjęciu samochodu była pikna :smiley:

A tu jest fe… :stuck_out_tongue:

rdza mi się podoba , a jak z trwałością ? kierownica nie pęknie?

rdza jest fajna co gadacie … na tych fotach to kiera i nozka byla tylko 2 dni na dworzu teraz jest ladna rowna rdza mi się podoba …

a co do trwalosci to nie ma się czego obawiac …

upp lampa zrobiona …

lampa fajna tylo zabiez ta co jest kolo amoro bo jest brzydka

musi tam byc … to pozycja … a co w niej niby brzydkiego …?? fajna diodowa jest … :mrgreen:

tak trochę niebardzo bo schowana jest :stuck_out_tongue:

dobra stop i pozycyjne jest :sunglasses:
a kierunki :?:

yy nie ma i nie będzie … po co …

300 post

Kierunki mogą być ale nie muszą. Jak nie ma to ręka jak w rowerze.

Ładnie rdzewieje(jakoś dziwnie to brzmi :stuck_out_tongue: ). Lampy z przodu nie będzie?

Hmm a mógłbyś tak zrobić, żeby ta rdza była bardziej nierównomiećrna ? Nie wiem czściowo papierem zdrachać, albo zalepić część taśmą, a inne kawałki jeszcze lać i niech rdzewieją. Było by to takie nierówne i asymatryczne - to by wyglądało. Co o tym mumin myślisz, oczywiście jeśli rozumiesz o co mi chodzi ? :stuck_out_tongue:
:oops: :oops:

[ Dodano: 21-03-2009, 21:36 ]
O albo zacieki rdzawe :smiley:

kdekarz123 napisał:

Hmm a mógłbyś tak zrobić, żeby ta rdza była bardziej nierównomiećrna ? Nie wiem czściowo papierem zdrachać, albo zalepić część taśmą, a inne kawałki jeszcze lać i niech rdzewieją. Było by to takie nierówne i asymatryczne - to by wyglądało. Co o tym mumin myślisz, oczywiście jeśli rozumiesz o co mi chodzi ? :P
:oops: :oops:

[ Dodano: 21-03-2009, 21:36 ]
O albo zacieki rdzawe :D

Żeby taka krowa łaciata wyszłaż! Mi się to nie widzi, niech robi tak jak dotychczas.

EDIT: 300 :->

Chyba na moro będzie robił ro by pasować mogło. No to zacieki jak by umiał :stuck_out_tongue:
Heh jeszcze cos takiego mi do glowy wpadło

Podjechać do jakiegoś “kowala” i zapytać czy by umial takie zrobić, żeby lusterko też wkleić do środka i by sięto zerdzewiło, a do środka wkleiło wycięte lustro :smiley:

Mumin wywal tą lampe co masz tam na dole na nadkolu bo rzeczywisce jest brzydka i wygląda jakos dziwnie a zamistt niej kup cos takiego http://moto.allegro.pl/item578554637_drc_lampa_tylna_led_model_flex_efektowana.html i daj ją pod tą małą lampą i będzie git

nie … lampa będzie inna to na razie tylko jest …

a jaka będzie custom wizjonerze :?: :?: :stuck_out_tongue:

male obrysowki czerwone wpuszczone na plasko w plastiki …

http://www.allegro.pl/item589262243_halogeny_drogowe_dalekosię zne_800_m_atest.html
Ty chesz takie soczewki do przodu wstawic :?: :?:

to nie sa soczewki …

no to upik jest mały nie do konca do skutera ale z nim zwiazany … PRL wita …

chce go pomalowac na zielony wojskowy …

co myslicie o bialych pasach na oponach …??