I jeszcze zrób rdzę na felgach
Brzydka rdza… Na tym zdjęciu samochodu była pikna
A tu jest fe…
rdza mi się podoba , a jak z trwałością ? kierownica nie pęknie?
rdza jest fajna co gadacie … na tych fotach to kiera i nozka byla tylko 2 dni na dworzu teraz jest ladna rowna rdza mi się podoba …
a co do trwalosci to nie ma się czego obawiac …
upp lampa zrobiona …
lampa fajna tylo zabiez ta co jest kolo amoro bo jest brzydka
musi tam byc … to pozycja … a co w niej niby brzydkiego …?? fajna diodowa jest … :mrgreen:
tak trochę niebardzo bo schowana jest
dobra stop i pozycyjne jest
a kierunki :?:
yy nie ma i nie będzie … po co …
300 post
Kierunki mogą być ale nie muszą. Jak nie ma to ręka jak w rowerze.
Ładnie rdzewieje(jakoś dziwnie to brzmi ). Lampy z przodu nie będzie?
Hmm a mógłbyś tak zrobić, żeby ta rdza była bardziej nierównomiećrna ? Nie wiem czściowo papierem zdrachać, albo zalepić część taśmą, a inne kawałki jeszcze lać i niech rdzewieją. Było by to takie nierówne i asymatryczne - to by wyglądało. Co o tym mumin myślisz, oczywiście jeśli rozumiesz o co mi chodzi ?
:oops: :oops:
[ Dodano: 21-03-2009, 21:36 ]
O albo zacieki rdzawe
kdekarz123 napisał:
Hmm a mógłbyś tak zrobić, żeby ta rdza była bardziej nierównomiećrna ? Nie wiem czściowo papierem zdrachać, albo zalepić część taśmą, a inne kawałki jeszcze lać i niech rdzewieją. Było by to takie nierówne i asymatryczne - to by wyglądało. Co o tym mumin myślisz, oczywiście jeśli rozumiesz o co mi chodzi ? :P
:oops: :oops:
[ Dodano: 21-03-2009, 21:36 ]
O albo zacieki rdzawe :D
Żeby taka krowa łaciata wyszłaż! Mi się to nie widzi, niech robi tak jak dotychczas.
EDIT: 300 :->
Chyba na moro będzie robił ro by pasować mogło. No to zacieki jak by umiał
Heh jeszcze cos takiego mi do glowy wpadło
Podjechać do jakiegoś “kowala” i zapytać czy by umial takie zrobić, żeby lusterko też wkleić do środka i by sięto zerdzewiło, a do środka wkleiło wycięte lustro
Mumin wywal tą lampe co masz tam na dole na nadkolu bo rzeczywisce jest brzydka i wygląda jakos dziwnie a zamistt niej kup cos takiego http://moto.allegro.pl/item578554637_drc_lampa_tylna_led_model_flex_efektowana.html i daj ją pod tą małą lampą i będzie git
nie … lampa będzie inna to na razie tylko jest …
a jaka będzie custom wizjonerze :?: :?:
male obrysowki czerwone wpuszczone na plasko w plastiki …
http://www.allegro.pl/item589262243_halogeny_drogowe_dalekosię zne_800_m_atest.html
Ty chesz takie soczewki do przodu wstawic :?: :?:
to nie sa soczewki …
no to upik jest mały nie do konca do skutera ale z nim zwiazany … PRL wita …
chce go pomalowac na zielony wojskowy …
co myslicie o bialych pasach na oponach …??