Witam mam pytanie czy np taki motorower yamama ybr 125 czy istnieją też 50 orginalne o dość podobnym wyglądzie mogą też być inej firmy ale żeby były orginalne
YBR 125 - to motocykl!
Co masz na myśli by były oryginalne?
Przeczytałem kilka razy i chyba chodzi o 50tkę podobną do YBR-a, ale nie jestem pewien :)
"czy istnieją też 50 orginalne - mogą też być innej firmy" - ja się poddaję. Jeśli nieoryginalne to jakie? Podróby?
Dzisiejsza młodzież nawet z wysławianiem ma problemy.
Ktoś zrozumiał, co autor wypowiedzi miał na myśli?
Oryginalne = Markowe? Jedno zdanie, a tyle wątpliwości.
benekpe napisał:
"czy istnieją też 50 orginalne - mogą też być innej firmy" - ja się poddaję. Jeśli nieoryginalne to jakie? Podróby?
Dzisiejsza młodzież nawet z wysławianiem ma problemy.
Ktoś zrozumiał, co autor wypowiedzi miał na myśli?
Ja nie zrozumiałem.
Tak teraz sobie myślę, że bardziej może chodzi o jakiś oryginalny, niepowtarzalny, unikatowy wygląd - taka imitacja omawianej YBR125...
Ciężko mi zrozumieć tę wypowiedź ale chyba chłopak poszukuje jakiejs piećdziesiatki o wyglądzie zbliżonym do YBR125... Zgaduję tak w każdym razie.
Po przeczytaniu tego 10 raz, dochodzę do wniosku, że koledze chodziło chyba nie tyle o "oryginalny" ale o "markowy" (nie od Marka). Oczywiście wyglądem zbliżony do YBR 125...
mysle że chłopak szuka 125 co swobodnie zarejestruje na 50 i nikt sie nie jorgnie bez dokładnych oględzin bo w 50-tce też były
"Ciężko mi zrozumieć tę wypowiedź ale chyba chłopak poszukuje jakiejs piećdziesiatki o wyglądzie zbliżonym do YBR125... Zgaduję tak w każdym razie."
tak dokładnie i orginalnej to znaczy że nie np made in china (Romet) itp tylko japonia , włochy
macie jakieś propozycje