Pytanie o suzuki katana ay 50

witam posiadam suzuki katane ay 50 rok 2005 i taki problem ze odpala niby normalnie na małych obrotach jest dobrze ale na wysokich nie bardzo przyspiesza nie równo chodzi. Do tego świeci sie kontrolka injection check.Dodam ze katana jest na wtrysku świeca ,filtr ok. Jest to możliwe ze poszedł spać wtrysk, pozdrawiam

nie wiem czy poszedl spać.
Skoro masz kontrolke check engine to znaczy że samodiagnostyka systemu wykryła jakiś błąd. Najpierw trzeba się dowiedziec jaki.
Ty masz napisane jak i co oznaczają kody:

tłumacz w przeglądarce pomoże.

witam wtrysk sprawdzony na maszynie jest ok,wyczyszczony jest trochę lepiej ale nadal na wysokich przerywa, muszę zdobyć cewkę na podmianę może to ona jest winna ,pozdrawiam

wtrysk czy wtryskiwacz? bo wtryskiwacz to tylko część systemu wtrysku.
a komputer ci w końcu jaki błąd wymrugał? czy dalej zgadywanke uprawiasz?

Witam ponownie nic mi nie wymrugał bo sie okazało ze ta katana ma ecu Malossi i dioda sie świeci cały czas, wtrysk był sprawdzany na maszynie i działa ,cewka podmieniona działa świeca również, filtr powietrza nowy, zawór membranowy nowy plus uszczelka i dalej to samo przerywa na wysokich obrotach

Temat ogarnięty ,dziękuje za uwage,pozdrawiam

mogłbyś przynajmniej napisać co było. ktoś może kiedyś by to odnalazł i skorzystał…

witam oczywiście cały problem polegał na zaworze membranowym ,po wymianie jest ok ,pozdrawiam

i po wymianie zaworu membranowego zgasła kontrolka check engine??

Witam jak już pisałem w moim silniku na ecu Malossi kontrolka świeci sie cały czas, taką poradę dał mi kolega z forum elektrody