Mam 16 lat (w maju 17) i ostatnio zastanawiam się nad kupnem skutera.Ma on głównie służyć do dojazdów do szkoły - ok 2 km w jedną stronę drogą zapomnianą przez policję.:)
Niestety wcześniej nie robiłem karty motorowerowej, więc przez te nowe przepisy będę musiał zdawać na am albo a1.Mam teraz takie pytanie, czy żeby przystąpić do egzaminu na am/a1 trzeba zakończyć jakiś kurs ?Jakie są łączne koszty wszystkiego ?
posty archiwalne i wszystko wiesz o AM i A1
Jak juz piszesz to mozesz odpowiedziec na temat.Moze juz kiedys byly takie tematy i co mam teraz szukac cale forum ?
pol miesiaca temu temat byl jeszcze świeży, uzyj glowy i poszukaj.
daggerfall napisał:
Jak juz piszesz to mozesz odpowiedziec na temat.Moze juz kiedys byly takie tematy i co mam teraz szukac cale forum ?
Dokładnie tak. Po to jest opcja szukania aby jej używać. Myślisz, że każdy tu będzie odpisywał po raz setny to samo ? Tematów i artykułów o AM było już dziesiątki. Pisano o tym, kto może jeździć bez AM, gdzie można zdać, gdzie zrobić kurs i ile to kosztuje.
najpierw są przygotowania i to kosztuje ok 700-800 zł , sam egzamin ok 100-140, a wydanie prawka 70 zł .