witam pytanie jaki jest największy gabarytowo skuter do pojemności125 - mam 2metry i chce jakoś wyglądać
Jest chyba prosty sposób na sprawdzenie, czy skuter będzie pasował, ale nie obejdzie się bez sprawdzenia tego osobiście.
Jak masz 2 metry to problemem pewnie będą nogi ocierające o plastiki pod kierownicą i wyprostowane łokcie podczas jazdy, więc warto wcześniej przymierzyć skuter przed zakupem.
Jak usiądziesz na skuterze wygodnie. Kolana nie powinny zawadzać o nic ( również przy skręcaniu ) i gdy wyprostujesz plecy ( na dumnego xD) to ręce powinny być wyprostowane , więc bez prostowania pleców powinno być trochę luzu w łokciach. Jak spełnisz te wymagania Tzn że skuter pasuje jak ulał.
Z takich większych, w sensie dłuższych, sprawdź euroboya. Ma dość wysoko kierownicę i jest pod nią dość dużo miejsca
A co się stało z tamtą piećdziesiątką i jej modernizacją? Krowa to zjadła?
Chwilami odnoszę wrażenie, że dzisiaj ludzie naprawdę się nudzą. Jedni są zapracowani, zarobieni wręcz, a inni totalnie się nudzą. Niestety i nudzą przy tym innych wokół. Kup sobie jakiegoś Burgmana 125 z odzysku (zrób sobie dobrze, jak taki pan Benek Pe). Burgman sam się naprawia i nie trzeba do niego żadnego serwisu wzywać, ani samemu nic przy nim robić. Można być laikiem przy tym. Istne perpetum mobile. Takie *świrdu pirdu*, znaczy się.
Benieczku, Beniusiu, Beniula, mistrzu mój, jam Twój uczeń i mniemam, że oczekiwałeś tutaj wpisu mojego. A teraz będzie z takiej grubej Berty mocny strzał. Zali wżdy. I niech to idzie sobie dalej.
Ty, misiek, a żądłem znów chcesz? Miodu już nie ma. Wyszedł. ;D
Tamta 50 zagadała - zmiana przepisów mi pachnie - ale rozglądam sie za silnikiem i będzie modernizacja tylko u mnie czas jest problemem -wracam na sobotę niedziele - i to też nie co tydzień -a co do tematu czy Burgman 125 to gabarytowo największy sprzęt? bo tu tez chce mieć zapas na większe co nieco -dodam ze polecano mi majesty 125 bo tanszy w zakupie i dostepnosc czesci lepsza czy ta jest nie wiem burgmanik ładniejszy wg.mnie
W burgmanie miejsca sporo, ośmielę się napisać że aż tyle miejsca że aż nie ładnie
Wybacz że pisałem o euroboy, ale 125-tkę też znajdziesz, myślałem że się domyślisz ;]
Kup KYMCO, jedyny godny uwagi tajwański sprzęt:D
co do Kymco to fakt nie spotkałem złej wypowiedzi o nich ale wracamy do tematu rozmiar xxl