Pseudościgacz 50ccm

Jakie pseudościgacze 50ccm byście poleciliż

Jak na razie oglądałem się za XR6, TZR 50 i RS 50

Myślę, że granica to 3-4 koła. :wink:

RS zalety :silnik,osiągi , wygląd

Yamaha TZR 50cmm lepsze jednak lepsza filma niz Aprilla. TZR ma dobre osiagi(po odblokowaniu) bardzo ladnie się prezentuje seryjna, dobre zawieszenie i silniczek ;] :mrgreen:

TZR i RS mają chyba ten sam silnik, nie??

mozliwe ale jak moja ten sam to TRZ lepszy z wygladu i lepsza bardziej markowa Yamaha :smiley:

jacob555 napisał:

TZR i RS mają chyba ten sam silnik, nie??

Tak silniki są te same Minarelli AM6

Nitro Naked napisał:

Yamaha TZR 50cmm lepsze jednak lepsza filma niz Aprilla. TZR ma dobre osiagi(po odblokowaniu) bardzo ladnie się prezentuje seryjna, dobre zawieszenie i silniczek ;]

Otu? filipie za 3-4 tysięce to będzie stara buda taka każ?ciata brzydka :-)

przepraszam za nie moja uwage myslalem ze chodzi o nowy nie przeczytalem ze 3-4 tys ;] jak do 4 tys to TZR będzie przydka to jepsza jest RS :stuck_out_tongue:

Poszukalem sobie XR6 2005r - nowa buda… Fajnie wygląda, jak rasowy ?cig :mrgreen:
Po szlifie idzie znaleźć za te 3-4k

A dla mnie ten XR6 to dziadostwo :]

Brzydko wygląda i w ogóle mi się to nie podoba…

Ja bym bral TZR.

hmmm… może masz racją…
TZR nawet już wcześniej wszedł w nową bud?, tak więc łatwiej będzie coś wyszukać w tym przedziale :->
A technicznie to i tak prawie to samo :wink:

[ Dodano: 2008-08-22, 16:25 ]
Najgorsze, że nie bardzo wiem, jak przewieś? takie moto :-/
Swojego skuta to zapakoważem do samochodu i jazda do domu, a takiego to już nie wsadzę :-/
Jak gdzieś niedaleko to można na kołach (o ile na chodzie będzie), a jak gdzieś daleją?

To jechac…

A jeśli nie to w okolicy na pewno będzie wypozyczalnia przyczepek (np. na stacjach benzynowych). Wypozyczasz i jedziesz po sprzet (jeśli masz hak w samochodzie ;] ) .

wraźnie nie mam haka w obecnym ;/
Ale zmieniam w?z, to coś z hakiem się kupi, bo to przydatne akcesorium :wink:

Firma za przewiezienie moto bierze 300PLN+vat
Trochę żal kaski ;/

Też się bardzo długo zastanawiażem nad kupnem pseudo ścigacza… również za 3-4 tył zł. Najlepsza okazja RS 3500zł 1995r w dość dobrym stanie zewnątrznym ale tak zaje?d?ona… Jak większość biegówek 50ccm w Polsce:] Postanowiłem kupić Giler? DNA. 50ccm 2001r w bardzo dobrym stanie silnik p/g. Nie narzekam 90km/h na serii(licznikowe). Jest bardzo zrywna, oszczłdna, szybka:]

RS za 3-4 tys nie dostaniesz porzłdnej… :confused:

Ale ja znalazłem po szlifie RS, 2005r, przejechane 4200km, tylko plastiki połamane, i takie tam drobiazgi (klamka, to od biegów)… Lagi proste i silnik niby wszystko w porzłdku.
Co o tym myślicie??

jacob555, jaka cenaż

równe 3 koła koleś chce…

według mnie za coś takiego trochę mało 3 koła… więc nasuwa się myśl o jakieś ukrytej wadzie :-/

Peugot XR6

macie link do tego.
Chyba jednak i tak nie wezm?, bo trochę daleko ode mnie, a nie mam za bardzo jak dowieś? :-/

no i musiał bym mojego szybko sprzedać :mrgreen:

Według mnie TZR wygląda z tyłu jak jojko :smiley: :smiley: Peugeot ma nająadniejszł przednią owiewke a w Aprilii bol? mnie wystające kierunki,ale ona się szybciej zbiera :smiley: G?upi tak trochę ,jak rasowy z wyglądu TZR się tak słabo rozpędza :smiley: Co z tego ,że zapieprza ,ludzie nie widzę ,że może jechać 110 tylko że się słabo zbiera :smiley: Ale jak się mignie koło kogoś tak ze 105 ,to na bank nie pomyśli ,że to 50ccm :smiley: Tylko po dźwięków pozna xD :smiley: W xr6 baćbym się o silnik :smiley: wybraćbym Aprilie xD Ale to tylko moja opinia :smiley: