Jakie pseudościgacze 50ccm byście poleciliż
Jak na razie oglądałem się za XR6, TZR 50 i RS 50
Myślę, że granica to 3-4 koła.
RS zalety :silnik,osiągi , wygląd
Yamaha TZR 50cmm lepsze jednak lepsza filma niz Aprilla. TZR ma dobre osiagi(po odblokowaniu) bardzo ladnie się prezentuje seryjna, dobre zawieszenie i silniczek ;] :mrgreen:
TZR i RS mają chyba ten sam silnik, nie??
mozliwe ale jak moja ten sam to TRZ lepszy z wygladu i lepsza bardziej markowa Yamaha
jacob555 napisał:
TZR i RS mają chyba ten sam silnik, nie??
Tak silniki są te same Minarelli AM6
Nitro Naked napisał:
Yamaha TZR 50cmm lepsze jednak lepsza filma niz Aprilla. TZR ma dobre osiagi(po odblokowaniu) bardzo ladnie się prezentuje seryjna, dobre zawieszenie i silniczek ;]
Otu? filipie za 3-4 tysięce to będzie stara buda taka każ?ciata brzydka :-)
przepraszam za nie moja uwage myslalem ze chodzi o nowy nie przeczytalem ze 3-4 tys ;] jak do 4 tys to TZR będzie przydka to jepsza jest RS
Poszukalem sobie XR6 2005r - nowa buda… Fajnie wygląda, jak rasowy ?cig :mrgreen:
Po szlifie idzie znaleźć za te 3-4k
A dla mnie ten XR6 to dziadostwo :]
Brzydko wygląda i w ogóle mi się to nie podoba…
Ja bym bral TZR.
hmmm… może masz racją…
TZR nawet już wcześniej wszedł w nową bud?, tak więc łatwiej będzie coś wyszukać w tym przedziale :->
A technicznie to i tak prawie to samo
[ Dodano: 2008-08-22, 16:25 ]
Najgorsze, że nie bardzo wiem, jak przewieś? takie moto :-/
Swojego skuta to zapakoważem do samochodu i jazda do domu, a takiego to już nie wsadzę :-/
Jak gdzieś niedaleko to można na kołach (o ile na chodzie będzie), a jak gdzieś daleją?
To jechac…
A jeśli nie to w okolicy na pewno będzie wypozyczalnia przyczepek (np. na stacjach benzynowych). Wypozyczasz i jedziesz po sprzet (jeśli masz hak w samochodzie ;] ) .
wraźnie nie mam haka w obecnym ;/
Ale zmieniam w?z, to coś z hakiem się kupi, bo to przydatne akcesorium
Firma za przewiezienie moto bierze 300PLN+vat
Trochę żal kaski ;/
Też się bardzo długo zastanawiażem nad kupnem pseudo ścigacza… również za 3-4 tył zł. Najlepsza okazja RS 3500zł 1995r w dość dobrym stanie zewnątrznym ale tak zaje?d?ona… Jak większość biegówek 50ccm w Polsce:] Postanowiłem kupić Giler? DNA. 50ccm 2001r w bardzo dobrym stanie silnik p/g. Nie narzekam 90km/h na serii(licznikowe). Jest bardzo zrywna, oszczłdna, szybka:]
RS za 3-4 tys nie dostaniesz porzłdnej…
Ale ja znalazłem po szlifie RS, 2005r, przejechane 4200km, tylko plastiki połamane, i takie tam drobiazgi (klamka, to od biegów)… Lagi proste i silnik niby wszystko w porzłdku.
Co o tym myślicie??
jacob555, jaka cenaż
równe 3 koła koleś chce…
według mnie za coś takiego trochę mało 3 koła… więc nasuwa się myśl o jakieś ukrytej wadzie :-/
Peugot XR6
macie link do tego.
Chyba jednak i tak nie wezm?, bo trochę daleko ode mnie, a nie mam za bardzo jak dowieś? :-/
no i musiał bym mojego szybko sprzedać :mrgreen:
Według mnie TZR wygląda z tyłu jak jojko
Peugeot ma nająadniejszł przednią owiewke a w Aprilii bol? mnie wystające kierunki,ale ona się szybciej zbiera
G?upi tak trochę ,jak rasowy z wyglądu TZR się tak słabo rozpędza
Co z tego ,że zapieprza ,ludzie nie widzę ,że może jechać 110 tylko że się słabo zbiera
Ale jak się mignie koło kogoś tak ze 105 ,to na bank nie pomyśli ,że to 50ccm
Tylko po dźwięków pozna xD
W xr6 baćbym się o silnik
wybraćbym Aprilie xD Ale to tylko moja opinia