Przerywacz OGAR 900

Cześć. 2 dni temu kupiłem ROMETA OGARA 900. Jest OK ale nie zauważyłem wiszącego lekko kierunkowskazu. I właśnie niedawno odpadł ,wcześniej oczywiście zrobiło się zwarcie i wywaliło mi bezpiecznik,który potem wstawiłem.
Kierunek już zrobiłem jest już ok ale teraz zepsuł się przerywacz… Kierunki świecą jednolitym światłem,nie mrugają.

Stąd moje pytanie:

Gdzie znajduje się w Ogarze przerywacz , i jaka jest mniej więcej jego cena.

A tak przy okazji… mam go na dotarciu i jeżdżę nie więcej niż 40km/h - Jest ok ?

Pozdrawiam z góry dzięki!

powinno być to coś owalnego lub prostokątnego wielkości pudełka zapałek i powinny od niego wychodzić 2 kabelki, mam nadzieje ze tak łatwiej go znajdziesz :slight_smile:

Powiecie mi czy to jest to?

W okolicach akumulatora ,schowane w jakąś ochronną gumę ,wychodzą od tego 2 kabelki ( z zabezpieczeniami jak od akumulatora)

Proszę o szybką odpowiedź

mi się wydaje ze to powinno byc pod czasza przednia

Sprawdż na słuch gdzie jest… jakąś??? włącz kierunkowskaz niech tyka i usłyszysz gdzie to jest i
wtedy znajdziesz

Sebo…Ale jak ma tykac ? Skoro mi kierunkowskaz swieci swiatlem ciaglym… Nie miga. :stuck_out_tongue:

moim zdaniem jest pod czasza albo pod zegarami

kalin napisał:

powinno być to coś owalnego lub prostokątnego wielkości pudełka zapałek i powinny od niego wychodzić 2 kabelki, mam nadzieje ze tak łatwiej go znajdziesz :)

nie koniecznie dwa kabelki , może być kostka, ja za mój dałem chyba 30 albo 40zł z tego co pamiętam

http://www.allegro.pl/item592270407.html Tak wygląda twój przerywacz wymien go i wszsystko będzie git

Ok dziekuje wszystkim. Lece do sklepu zobaczyc miejscowego ;p