Mam takie pytanie do użytkowników może ktoś to robił chciałbym przerejestrować skutera na 2 osobowego bo w dowodzie mam 1 mógłbym jechać na badanie techniczne diagnostyke . Czy dałoby rade przerejstrować ??
User tego nie rozumieć że jedno słowo to za mało w temacie… Tak jak niżej, żebyś wiedział za co warn. Marchles
powinno się dac to zrobić jeśli skuter ma miejsce dla pasazera.
popraw nazwe temtu bo będzie warn.
jedno slowo nic nei mowi o temacie !
Nie ma problemu z taką operacją, ja takm miałem z rs-ką. Trzeba skoczyć na stacje kontroli pojazdów i potem normalnie do wk
a czy mógłby mi ktoś podać koszta takiego przerejstrowania
pewnie tyle co przeglad i nowy dowod osobisty chyba ze tylko przeglad i wpis do starego dowodu.
ogolnie pewnie ze 100-150 zl
Ja tak miałem w Aeroxie gościu na przeglądzie wbił mi zamiast dwuosobowy to jedno… Potem ojciec pojechał do niego i sprawę wyjaśnił, wystawił nowy przegląd na dwie osoby i potem w wydziale dopisali mi do dowodu że to dwuosobowy i o ile sobie przypominam nie płaciłem nic za to
Ja przerabiałem zippa zamontowałem siedzenie 2 osobowe potem pojechałem do specjalisty który opisał wage skutera udzwig że skuter posiada stopki dla pasażera podbił te pisemko a wydział komunikacji dopisał w dowodzie 2 osoby płaciłem tylko temu facetowi za opinie