Przerejestrowanie. W papierach 1osobowy,da radę na 2osobowy?

Mam takie pytanie do użytkowników może ktoś to robił chciałbym przerejestrować skutera na 2 osobowego bo w dowodzie mam 1 mógłbym jechać na badanie techniczne diagnostyke . Czy dałoby rade przerejstrować ??

User tego nie rozumieć że jedno słowo to za mało w temacie… Tak jak niżej, żebyś wiedział za co warn. :smiley: Marchles

powinno się dac to zrobić jeśli skuter ma miejsce dla pasazera.
popraw nazwe temtu bo będzie warn.
jedno slowo nic nei mowi o temacie !

Nie ma problemu z taką operacją, ja takm miałem z rs-ką. Trzeba skoczyć na stacje kontroli pojazdów i potem normalnie do wk

a czy mógłby mi ktoś podać koszta takiego przerejstrowania

pewnie tyle co przeglad i nowy dowod osobisty chyba ze tylko przeglad i wpis do starego dowodu.
ogolnie pewnie ze 100-150 zl

Ja tak miałem w Aeroxie :stuck_out_tongue: gościu na przeglądzie wbił mi zamiast dwuosobowy to jedno… Potem ojciec pojechał do niego i sprawę wyjaśnił, wystawił nowy przegląd na dwie osoby i potem w wydziale dopisali mi do dowodu że to dwuosobowy :stuck_out_tongue_winking_eye: i o ile sobie przypominam nie płaciłem nic za to :smiley:

Ja przerabiałem zippa zamontowałem siedzenie 2 osobowe potem pojechałem do specjalisty który opisał wage skutera udzwig że skuter posiada stopki dla pasażera podbił te pisemko a wydział komunikacji dopisał w dowodzie 2 osoby płaciłem tylko temu facetowi za opinie