Głosujcie w ankiecie na Waszą ulubioną przeglądarkę internetową.
Mozolia … tylko i wyłącznie
mozilla firefox :->
nic innego jak mozilla
Zagłosowałem na opere, chociaż mozilla też niczego sobie, ale szybkiego wybierania mi brakuje.
Mozilla rlz :mrgreen:
Kowal napisał:
chociaż mozilla też niczego sobie, ale szybkiego wybierania mi brakuje.
A mi mówiłeś że Firefox to takie łeee i w ogóle :->

Damianho napisał:
Kowal napisał/a:
chociaż mozilla też niczego sobie, ale szybkiego wybierania mi brakuje.
A mi mówiłeś że Firefox to takie łeee i w ogóle :-> :-P
a i tak na forum Kowal pisze z mozilli xD
Ja tam tylko Mozilla i explorer kiedyś a o innych nie widziałem że istnieją :lol:
Mozilla rulez!
Mafioz napisał:
a i tak na forum Kowal pisze z mozilli xD
Bo ma słownik xD
FF
Internet Explorer tak taki program, który służy do szybkiego pobrania innej przeglądarki
Kowal napisał:
Bo ma słownik xD
Opera też ma! :P
Chrome też jest dobra(najszybsza).
ty, moja chyba nie maDywersant napisał:
Opera też ma! :P
ogólnie zawsze preferowałem mozille i w sumie dalej ja preferuje , tylko coś mi się potyrało i jak otwieram obrazki to pisze to , obraz (link obrazu) nie może zostać otwarty ponieważ zawiera błędy"
co poradzicie ?? na nowa zainstalować mozille
reinstal zawsze pomaga xD + nowa wersja ;p
Ja lubię mozillę, przyzwyczaiłem się już do niej, ale jakoś pobrałem ostatnimi czasy Operę i nie narzekam Stronki jak na moje oko to trochę szybciej chyba chodzą niż na lisku no i szybkie wybieranie w operze jest extra :lol: Ale z tego co wiem to w mozilli też można mieć taki dodatek
Głosuję na Mozillę, ponieważ mam do niej sentyment :oops: :lol:
O co chodzi z tym szybkim wybieraniem ?
O to że jak Operę otwierasz to masz całą stronę z linkami jakimi chcesz I tylko ‘klik’ i masz
Wiem, Ginger, że nie zrozumiałeś, ale trudno to wytłumaczyć. Najlepiej zainstaluj sobie Operę
Damianho napisał:
O to że jak Operę otwierasz to masz całą stronę z linkami jakimi chcesz :-P I tylko 'klik' i masz :-P
coś jakby zakładki na stronie główneją
takie coś można w mozilli tylko że na pasku pod adresem wsadzasz sobie strony jakie chcesz i po otwarciu czy nawet jesteś na np. demotywatory.pl to pod adresem nadal jest ikonka np. jednoslada i tylko klik i od razu przenosi.
[ Dodano: 09-09-2009, 21:18 ]
haha Ginger!Damianho napisał:
Ginger