Witam.
Chcę kupić przedłużkę armotyzatora do Kymco Super9. Tylko nie wiem jaką czy 25 mm czy 40 mm tzn 2,5cm czy 4cm? Czy to jest bezpieczne? Jak to załorzyć?
Proponuję 4cm. Bezpieczne. Ściągasz stary amor, przykręcasz ją, zakładasz amor… Proste jak sranie
Co do wysokosci przedłuzki to juz twoja sprawa czy kupisz 2,5cm czy 4cm poprostu kup taką jaka ci bardziej odpowiada. Zakladanie jest banalne, trzeba odkrecic amor przy silniku i przekrecic jego mocowanie o 90 stopni, przykreci przedluzkę do silnika potem do amora i o to cala filozofia. Co do bezpieczenstwa to jak najbardziej przedluzki są bezpieczne ale firmowki a nie samoróbki z allegro za 20zł.
A czy przedłużka jest dobra dla silnika ? Przecież jest on wtedy pod innym kontem pochylenia ?
Czekam Na Odpowiedz
Ona duzo kąta nie zmienia to ci silnika nie zepsuje ale z nią jest niewygodnie - dupa zjezdza do przodu kanapy
no jakbym kupowal to oczywiscie z mielocha tylko właśnie nie wiem czy 2,5cm czy 4cm ;/ bo przy 4cm mozliwe ze ebdzie strasznie zjezdzal dupa to przodu?
Ja mam wysoką i naprawde bardzo niewygodnie się jezdzi. Tzn jak krótka trasa to jakoś da się wytrzymac ale jak gdzieś dalej jechać to już gorzej
czyli lepiej 2,5cm? a efekty widac? a znaczy ze w dluzsza trasze czyli jaka
Moi koledzy mają przedłuzki 4cm i jak jezdzilem to jezdzi się normalnie nie zsuwalem się z siędzenia
Hmm moze masz takie wrazenie ze nie. Bys dłużej pojezdzil to bys zobaczyl. Ja jak kupiłem runna to nawet nie zwracalem uwagi ze się zsuwam. W runnie ten plus ze jak się ssune to odkrece gazu i mnie do gory spowrotem wciągnie XD
SIEMA MAM PYTANIE DO TEJ PRZEDLUZKI ZALOZYLEM TYDZIEN TEMU IGM 4 CM I JAK RUSZAM TO TYŁ MI SIE TAK TRZENSIE ALE PRZ 1 SEKUNDE I PRZY KAZDYM RUSZENIU OD 0
A dobrze przykręciłesą Nie ma luzów?? Tez mam igm i u mnie jest bez problemowo z tym ze na kolo nie staje