przedluzka armotyzatora.

witam

jaka polecacie najlepiej przedluzke do armotyzatora z mieloch.pl 2,5cm czy 4cm? bo slyszalem ze przy 4 cm dupa zjezdza na dol i nie wygodnie ogolnie ;/ to prawda? mam miekkie siedzenie jakby co. i czy takie cos szkodzi skuterówiż albo jest nie bezpieczne?

[ Dodano: 2008-12-10, 19:58 ]
do kymco suuper 9 of kors

Skuter z przedłużką 4cm ładnie wygląda, prawda że dupa trochę zjeżdża :-/ Tylko jest jeden mankament :frowning: Jak masz przedłużkę to przynajmniej w vitalce, ale w s9 to pewnie podobnie - z przedłużką na nic ci się nie przyda stopka centralna :-x po prostu skuter jest za wysoki, zostaje tylko stopka boczna.

Ja 4 cm zamieniłem na 2,5 :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam
Revo_70 :sunglasses:

weź 4cm, ale wtedy dłuższe wypady odpadają

Ja w chińcu mam 5cm i jest good :stuck_out_tongue: ale nie z mielocha tylko własnej konstrukcji 8-)(z allegro) ale przetopiona na masymalnym amperażu(350) i jest jak z jednego kawałka :sunglasses:

to lepiej jak tak 2,5cm? bo raczej w wakacje to bede jezdzil po 50km+ w jedna stronę i przy 4cm nie można skutera postawic na centralnaż czemu? ;d chyba raczej na bocznać no a jak jest przy 2,5cm można na centralna postawic? bo jeśli nie to chyba nie ebde kupowal ;s i dlaczego

[ Dodano: 2008-12-11, 12:24 ]

revo_70 napisał:

Skuter z przedłużką 4cm ładnie wygląda, prawda że dupa trochę zjeżdża :-/ Tylko jest jeden mankament :frowning: Jak masz przedłużkę to przynajmniej w vitalce, ale w s9 to pewnie podobnie - z przedłużką na nic ci się nie przyda stopka centralna :-x po prostu skuter jest za wysoki, zostaje tylko stopka boczna.

Ja 4 cm zamieniłem na 2,5 :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam
Revo_70 :sunglasses:

aha i jeszcze jedno pytanie czemu 4cm zmieńiles na 2,5cm? dlaczegoś bo teraz się zastanawiam nad 4 lub 2,5

Na tej przedłużce raz zrobiłem 100 km z jednym postojem to strasznie nie wygodnie :-/ Ale najważniejszym powodem, który zadecydował o zmianie na 2,5 cm było to, że nie można postawić skutera na centralną :cry: Po porostu nie lubie stawiać na boczną, bo mam wrażenie że zaraz mi skuter się wyjebie :roll:

A na 2,5 jest w miarę miarę :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam
Revo_70 :wink:

aha ok dzieki wiec nie popelnie twojego bledu i tez kupie 2,5 skuter można powiedziec moj nowy i szkoda by bylo zeby jakis wiekszy waitr przewalil go jakby byl na bocznej ;s a jak zalorze 2,5cm to widac różnice?

Różnicę oczywiście, że widać :wink: Tak się wydaje, że to jest tylko 25 mm, ale to na prawdę widać :stuck_out_tongue:

Skuter ładnie wygląda i w porównaniu do 4 cm jest “bardziej praktyczny”

Pozdrawiam
Revo_70 :wink:

Ok jestes zajebisty koles dzieki za pomoc. Bym zrobil blad jakby nie ty ;*

Ja miałem też tą z allegro i się wystraszyłem bo wsadziłem ją z ojcem i bocznej nie miałem i co zrobić? Ale później się obczaiłem i przechylając skuter lekko na lewą stronę stawał na centralnej tak jak na bocznej;p Tzn nie aż tak. tylko strach ze na prawą stronę poleci…

ja mam z allegro 5.5 cm i zajebioza centralna nuzka do wurzucenia tylko boczna i dupa nic nie zjezdza wygoda

Czy te z allegro to są serio takie złe??

Był już taki temat na forum!!

http://forum.jednoslad.pl/search.php

Szukać, a nie syfić!!

Samoróbki są gorsze, bo nigdy nie dorównają odlewowi… I to tyle. Koniec spamu

ja mam i niejest zla trzymac się trzymieć jak dla mnie gites chyba ze masz zamiar skakac na niej…heh

ja miałem bodajże 4cm ale zdiołem ją bo się malaga chwiała na centralnej

zaryzykuje tą z allegro zobacze jaka będzie :mrgreen: :mrgreen: najwyżej mi się pognie albo połamieć ona :lol: :lol:

taaa ale mozg to chyba już ci się złamał (sorry ze go obrażam ale już mnie nosi ) jak ci się przedłużka połamieć nawet przy speedzie 40km/h to skończy to się dla ciebie bardzo ale to bardzo biednie a nawet może skończyć się tragicznie!!!

Dobra skończ frajerze(sorry że go obrażam ale jest idiotą) to mój wybór jak się połamieć to co wyglebe i tyle :-/ :-/ :-/ :roll: :roll:

ziolo94 napisał:

Dobra skończ frajerze(sorry że go obrażam ale jest idiotą) to mój wybór jak się połamieć to co wyglebe i tyle :-/ :-/ :-/ :roll: :roll:

Przy większych prędkościach to może nie skończyć się glebą. Jak się wyj***esz przy prędkości powiedzmy 80km/h to może skończyć się to dla ciebie śmiećrcią. :-| Więc nie ma co się nawzajem obrażać i wyzywać, tylko inwestować w sprawdzony, lepszej jakości sprzęt. Wrona ma rację w tym przypadku ;-)

wrona napisał:

taaa ale mozg to chyba już ci się złamał (sorry ze go obrażam ale już mnie nosi

Mógł to powiedzieć normalnie bez tego wstępu on nie był potrzebny :-/ I brawo dla modów sam mnie zaczął obrażać a tylko ja dostałem warna :-/ :-/ :-x :-x

On Cie ostrzega przed shitem a ty wyzywasz go od frajerów to masz warna proste :stuck_out_tongue: