Witam. Jako że mój skuter jest strasznie niski postanowiłem zakupić przedłużkę amortyzatora. I na samym wstępie pojawia się mój problem. Po odkręceniu amortyzatora nie mogę podnieść tyłu bardziej niż góra 2cm, coś blokuje, ale nie wiem co to jest. Może ma ktoś jakiś pomysł? Daje jeszcze zdjęcie 'spodu' skutera, może coś komuś pomoże.
Witam. Jako że mój skuter jest strasznie niski postanowiłem zakupić przedłużkę amortyzatora. I na samym wstępie pojawia się mój problem. Po odkręceniu amortyzatora nie mogę podnieść tyłu bardziej niż góra 2cm, coś blokuje, ale nie wiem co to jest. Może ma ktoś jakiś pomysł? Daje jeszcze zdjęcie 'spodu' skutera, może coś komuś pomoże.
Nie wiem, co blokuje, ale zdjęcia dajesz tak: W środku wklejasz adres obrazka Zamiast dawać link, po prostu kliknij prawym przyciskiem myszy na zdjęcia i naciśnij kopiuj adres obrazka ;) Pozwolę sobie wkleić zdjęcie.
Słabe te zdjęcie ale zaznaczyłem ci na czerwono co może blokować, a ryglos, sam nie potrafisz wstawić zdjęcia to na co darmo strzelasz posty? Zdjęcie musi bez ramki tzn. zdjęcia dla layoutów
Pat, nie że nie potrafię, ani nie nabijam tylko mi się zepsuło coś. Sorry, ale daj cytat na mój post to zobaczysz, że dobrze dałem, tylko chciałem zedytować i przekombinowałem, sorry, nie mogę już tam zmienić. Tutaj to dam i sorry za OT. Zamiast dawać link, po prostu kliknij prawym przyciskiem myszy na zdjęcia i naciśnij kopiuj adres obrazka ;) Pozwolę sobie wkleić zdjęcie.