Przedłużka amortyzatora zna ktoś wymiary

witam tak jak w temacie zna ktoś wymiary albo stronkę bo mam możliwość zrobienia u tokarza za free

musisz sam wymierzyc… Co to za problem ?

moze zadzwon do sklepu i się zapytaj o wymiary :stuck_out_tongue:

Nie podadza mu bo bd cos podejrzewac o co mu chodzi… Zrob tak zmierzz szerokosc oby dwuch mocowan i dlugosc jaka chcesz mieć tej przedluzki. Albo pokaz tokazowi o co chodzi i on będzie wiedzial :slight_smile:

co jest rozwalone w tym speed :d mienisz się za maalguti f12 z roku 2002

[ Dodano: 13-06-2009, 23:46 ]
Zarcik z tym :D:D

nie na malege nie :stuck_out_tongue: nic nie rozwalone prucz plastiku który tam pisze ze pekniety :wink:
P.S. Zeby nie bylo OT. dawid, daruj lepiej te robienie przedluzki kup z allegro igm i będziesz mial spokuj i na pewno będzie ci pasowala a nie zabawy w robienie takie moje zdanie :wink:

no wiem a wymiary chciałem bo jestem u wujostwa i nie mogę zmierzyć wuja ma mi zrobić za darmo. przedłużkę z całości nie tak jak na allegro spawane z dwóch części że pękają a co na rysowania rysunku technicznego nie będe miał problemów bo jestem w technikum mechanicznym i mam rysunek techniczny

No to sobie zmierz na skuterze jakie średnice muszą być tych mocować, a długość i szerokość według uznania.

jeśli nie ma masz jak zmierzyć to mogę ci zmierzyć. gdzieś miałem takich kilka typu allegroxDChyba ze już sam masz wymierzone