PRZECZYTAJ KONIECZNIE

Witamy na forum jednoślad.pl :564:

Prosimy o zapoznanie się z regulaminami poszczególnych działów :wink:

Następnie napisz kilka słów o sobie, czym śmigasz, co cię do nas sprowadza, pokaż nam swój jednoślad :slight_smile:

Każdy jest proszony o założenie swojego tematu w powitalni , na przykładzie kruczka :slight_smile:

Dziewczyny są obowiązane pokazać kilka swoich zdjęć-skoro ja i Carmen to zrobiłyśmy, proponuję, żeby to stało się ogólnie przyjętą zasadą.
Chłopcy, będziecie zadowoleni, prawda? xD

Jedno pytanie …
Jakie dziewczyny oprócz Ciebie i Carmen ? :smiley:

no tylko te dwie mamy na forum :slight_smile:

Macie około 40 kilku, liczyłam, ale tylko my we dwie dałyśmy się jakoś poznać, reszta cichociemne są i założyły konta i nie wchodzą na j.pl od tamtej pory. Ale chyba jakieś się tu kiedyś zarejestrują, prawda? xD

Apka92 napisał:

Dziewczyny są obowiązane pokazać kilka swoich zdjęć

Yyy niby po uj ? ?

Apka92 napisał:

skoro ja i Carmen to zrobiłyśmy

Skoro lubicie pokazywać waszą twarz na srejsbukach i innych tego typu pedalstwach, to co wam za roznica ?

Była jeszcze taka blondi z Niemiec, pewnie jest jeszcze jej skuterek gdzieś w czeluściach forum.

To była raczej reklama bardziej niż użytkownik forum :stuck_out_tongue:

Apka92 napisał:

Dziewczyny są obowiązane pokazać kilka swoich zdjęć-skoro ja i Carmen to zrobiłyśmy

ja jakoś Twojego zdjęcia nie zauważyłem nigdzie ....

siema witam wszystkiech uzytkownikow forum , śmigam Yamaha tdr 125 mam juz ja jakieś 3 lata jeden sezon stala nieuzywana ale teraz znowu powrocila na ulice ,jest to motorek z 98 roku , jednym z powodow który mnie sprowadza sa ta rozne problemy ktore czasami napotykam na swojej drodze milo by bylo jeśli oczywiscie za wasza pomoca moglbym je rozwiazac , pozdrawiam uczestnikow jol !

Siemanko!!

zaczelo się od rm 80,przez tdr 125 a obecnie klr 650 :slight_smile: pozdrawiam wszystkich

Witam was wszystkich tu zgromadzonych ;d
Jeżdże na motorkach od 6 lat zaczynając jak pewnie każdy od motorynki :stuck_out_tongue:
Teraz latam Enduro Rieju MRX poj. 80 ccm z silnikiem Minarelli AM5!! którym obciągam każdą am6 i CBR’ki spokojnie :slight_smile:

A więc żeby nie zanudzać to teraz pokaże mój sprzęt oraz opisze troszeczkie :smiley:
Wrzucam stare fotki !! teraz ma kierunki strzałki oraz lepsze lusterka :smiley: jak w cbr’ce :stuck_out_tongue:

PSZCZÓŁKA
:568:
SETUP:
Optyka:
-nowy lakier
-wypolerowane zaciski
-osłony przednich amortyzatorów HEBO
-przednia lampa diablo
-tylna lampa mini led
-brak tylnego błotnika
-kierunkowskazy strzałki
-lusterka ala jak w cbr :stuck_out_tongue:
-naklejki jak widac na zdjęciach
-kierownica RENTHAL z mostkiem
-Filtr Paliwa ;d

Mechanicznie:
-wymieniony cylinder 80 ccm
-wymieniony korbowód MetraKit
-wymieniona dysza główna na 119
-zawór membranowy HEBO
-wydech leovince v6 handmade i końcówka MetraKit
-Sprzęgło Metrakit Sport Carbonowe
-zalany olej motul transoil
-wymiana plynu hamulcowego/chłodniczego
-wymienione lożyska w kołach
- Nowa świeca ngk br9es
-złoty łańcuch zebatki 14/48 v-max 120 km/h przyśpieszenie do setki nie całe 10 sek.
na pewno o czyms zapomniałem ale większosc jest :slight_smile:
Plany:
Filtr stożek Malossi albo coś w tym stylu gąbka oczywiscie
Większy gaźnik coś około 21
Opony nowe kupić
i takie duperelki :slight_smile:

Witam wszystkich, jestem tu nowy, obecnie śmigam na TDRce :slight_smile:

Siemanko :slight_smile: