hej jeśli silnik przecieka np przy glowycy albo przy bloku tsam gdziez cylkiem się lączy albo przy pompie wody to czy to mogę byc jakieś powazne awarie albo oznaki juz starego silnika ktury wyumaga remontu czy to tylko uszczelki wymieniłeś i silnmik będzie dzialal prawie jak nowy
LITERÓWWKI I ORTOGRAFIA!!! Może najpierw przetłumaczł to na polski: tsam- tam ktury- który wyumaga- wymaga silnmik- silnik A co do tematu to skoro leci to raczej niezbyt dobra oznaka. Trzeba znaleźć miejsce wycieku, rozebrać i zobaczyć w jakim stanie są uszczelki ewentualnie zrobićkupić nowe
cieknie mi olej ze skrzyni biegów
Dzieci neo, w słowniku j. polskiego nie ma słowa znaleść tylko znaleść . Widać że dziecko z podstawówki. Koniec offtopa i proponuje warna dla autora.
Mateo zakładaj tematy na forum.przedszkole.pl bo tu cie nie chcemy
A swój silnik kropelka zaklej albo silikonem (może w taki sposób ci się uda xD ) Powodzenia! :>
Po pierwsze on już jest tu dłużej, nie używa przekleństw za które tobie należy się warn. Jeśli chodzi o twój problem to powiedz co cieknie, w jakiej ilości, na postoju, czy jak jeździsz. Bo może myłeś go i nie rozgrzewałeś? potem i została woda i cieknie sobie teraz, choć to mało możliwe, ale zawsze.mateo07 napisał:
niedopierdalaj jak taki cwaniak z ciebie to wypierdalaj
Mówisz że cieknie ci ze skrzyni biegów? Powiedz dokładnie gdzie (pokaż palcem), bo wątpie, żebył wiedział gdzie jest skrzynia biegów w skuterze…
Może poszła ci uszczelka przy przełożeniach :shock:
hgmm ciekawe jak mam ci palcem pokazac??(o tam)
[ Dodano: 2008-08-07, 20:36 ]
Koks napisał:
M?wisz że cieknie ci ze skrzyni biegów?
Powiedz dokładnie gdzie (pokaż palcem), bo w?tpie, żebył wiedział gdzie jest skrzynia biegów w skuterze…
niewiem za kogo mnie masz mimo ot ze mam 16 lat to niedam się nabijac i co do silnika w sqterze to znam się natym i wiem co i gdzie się znajduje w silniku więc niemyllcie ze mnie wyrzniecie…:P:P
[ Dodano: 2008-08-07, 20:43 ]
dobra skoro tak strasznie chcecie wiedziec gdzie one są to juz mówię zeby do nich się dostac czeba odk?cic tylko kolo scięgn?c te cale szczłki chamulca aha i zanim odkr?cicie pokrywe od przelozen to spusccie olej a korek do oleju jest zazwyczaj tam za lub obok sprzęgła … zadowoleni więc “KOKS” zanim napiszesz cos glupiego to zastanów się 2 razy no i male sprostowanie nie nskrzynia biegów tylko przelozenia bo w sqcie jest automat…
Nie, trzeba odkręcisz pokrywę przekładni potem dzwon sprzęgła razem ze sprzłgłem itp. potem jest pokrywa od przełożeń?.
skrzyni biegów to ja nie wiem jaki ty masz skuter ze ma skrzynie biegów pewnie jeszcze 6 biegów do przodu i ze 3 wsteczne pół biegi tez maszł :573: :569: :lol:
można w sumie to nazwać skrzynia biegów. Naprawdę to się nazywa przekładnia :lol:Motomaster napisał:
skrzyni biegów to ja nie wiem jaki ty masz skuter ze ma skrzynie biegów pewnie jeszcze 6 biegów do przodu i ze 3 wsteczne pół biegi tez maszł :573: :569: :lol: