Mam taki metlik w glowie ;/ Nie wiem co robic z moim speedem… Dalej go tuningowac i pakowac kase co chyba nie jest dobre czy sprzedac (jest juz na allegro) i nie wiem czy sprzedac. Jak sprzedam to co kupić do 3 tysą? ;/ Zajebiscie mi się podobaja vespy pk 50… Bym kupil lakierek nowy caly remont i bym jezdzil ale to nie wiocha czyms takim jezdzic ? ;/ dla mnie nie ale sa rozni ludzie… PLx pomozcie ;/
Dla mnie to wiocha ale każdy ma swój gust ja bym w taka vespe kasy nie ładował
Trzyma speeda do 18-stki lub go sprzedaj i kup sobie jakieś moto 50 lub 125
Ja chciałem sprzedać crackera ale nikt jakoś się nie palił do zakupu a więc go tuninguje bo dużo bym na nim stracił.
Tez tak mysle ze jak przez te 2 tyg na allegro co jest nie sprzedam to go bd robil
za dużo chcesz za swego
Sam się zdecyduj, czy wolisz zwykłego Speeda jakich pełno, ale wszystkim się podobają, czy chcesz być oryginalny i wozić się klasyczną Vespą…
Albo najlepiej jak wyżej pisałeś, jak nie możesz wybrać to poczekaj te 2 tygodnie, jak nie sprzedasz, to pewnie przeznaczenie i musisz latać na Speedzie
Jak dla mnie wożenie się taką Vespą to nie wiocha, tylko małolaty nie dorośnięte tak ci będą pier.dolić :evil: