Prosze pomozcie mi wybrac bo ja sam juz nie wiem !! :(

Mam taki metlik w glowie ;/ Nie wiem co robic z moim speedem… Dalej go tuningowac i pakowac kase co chyba nie jest dobre czy sprzedac (jest juz na allegro) i nie wiem czy sprzedac. Jak sprzedam to co kupić do 3 tysą? ;/ Zajebiscie mi się podobaja vespy pk 50… Bym kupil lakierek nowy caly remont i bym jezdzil ale to nie wiocha czyms takim jezdzic ? ;/ dla mnie nie ale sa rozni ludzie… PLx pomozcie ;/

Dla mnie to wiocha ale każdy ma swój gust ja bym w taka vespe kasy nie ładował
Trzyma speeda do 18-stki lub go sprzedaj i kup sobie jakieś moto 50 lub 125

Ja chciałem sprzedać crackera ale nikt jakoś się nie palił do zakupu a więc go tuninguje bo dużo bym na nim stracił.

Tez tak mysle ze jak przez te 2 tyg na allegro co jest nie sprzedam to go bd robil :slight_smile:

za dużo chcesz za swego :smiley:

Sam się zdecyduj, czy wolisz zwykłego Speeda jakich pełno, ale wszystkim się podobają, czy chcesz być oryginalny i wozić się klasyczną Vespą…

Albo najlepiej jak wyżej pisałeś, jak nie możesz wybrać to poczekaj te 2 tygodnie, jak nie sprzedasz, to pewnie przeznaczenie i musisz latać na Speedzie :wink:

Jak dla mnie wożenie się taką Vespą to nie wiocha, tylko małolaty nie dorośnięte tak ci będą pier.dolić :evil: