Wielkie dzięki ~Xakass
Hmm… mógłby ktoś zarzucić jakąś propozycje odnośnie przyznawania punktów “Pomógł”? Bo to trochę nie w porządku w stosunku do innych userów ,żeby w jednym temacie móc dostać taką ich ilość. Czekam na propozycje.
Mam pomysł moglibyśmy zrobić konkurs VT. Obiektem przewodnim był by zip rooster ponieważ jest to skut z potencjalem tuningowym. A także nie jest on tak bardzo znany jak rox czy też sr-ka. W tuningu zwracaliśmy by uwage na szczegóły takie jak brewki itp. Konkurs mógł by trwał do końca tygodnia. Moim zdaniem praca powinna składać się z kilku zdjęć przodu, boku.
No mogli byśmy zorganizwać taki konkurs. Trzeba by utworzyć specjalny temat odnośnie tego konkursu…
My nie robimy tego dla siebie tylko dla użytkowników, którzy chcą zobaczyć jak ich skuter będzie wyglądać w innych kolorach. Uważam, że za każdą pracę, która spodoba się zleceniodawcy powinniśmy dostawać “pomógł”. Jest to pewna zapłata za pracę włożoną przez nas w VT. Konkurs swoją drogą mógłby się odbyć, ale to nie ma zwiazku z tym tematem…
Taki konkurs już był na poprzednim forum. Chodzi tylko o to ,że w jednym temacie można dostać tych punktów od cho**** co jest nie w porządku do userów nieuzdolnionych. Dlatego czekam na propozycje.
No właśnie, Typhoon13 ma racje… A co do konkursu to trza z Regisem pogadać… ;]
te zdjęcia są niewyraźne, kiepsko się będzie zaznaczało weź jakąś cyfrówkę, albo lepszy telefon i zrób kilka, ewentualnie aparat analogowy i zeskanuj
Daj lepsze fotki to popracujemy trochę =) Trochę się nudziłem i zrobiłem SR’ke 50 Factory. Malowanie czerwono żółte (miejscami czarne), zdjęty tylni błotnik, chromowane listwy na podłodze, sportowy wydech, neony, przyciemniane klosze lamp na czerwono i żółto, czerwne (tuningowe) manetki. Bardzo proszę o oceny =)
A na jaki kolor to chcesz? Bo mi się nudzi…
Widzę, że Xakass chcialeś neon. Dają prosty tutorial jak zrobić łatwo neony mojego autorstwa oczywiście 1. Robimy zaznaczenie pod samochodem Eliptical Marquee Tool’em a następnie free Transform i transformujemy, żeby to ładnie leżało. 2. Klikamy PPM/ Feather… i ustawiamy wartośc od 5 do ok 15. Ja ustawiłem 10 lecz sami musicie wyczuć, które będzie najlepsze. 3. Wybieramy pędzelek. Zwróćcie uwagę na opacity (nieprzejrzystość) i Mode (tryb)
4. Malujemy kilka razy zaznaczenie aż koloreek odpowie i w ten sposób mamy neonek
mateuszpasiu - Zaraz dam wszystko i nowe fotki… bo te sa niezbyt dobre :)) Poczekaj z 10 min xD EDIT-> Footki sa tutaj macie : [center:10ea095206]
[/center:10ea095206] Kolory - Daje wam wolna reke, jeśli jasne kolory to tylko jasne nie ciemne, jeśli ciemne to tylko ciemne
- Projekt chce wprowadzic w zycie.
Poluki Color Dodge to co to jest po polsku?? Bo ja mam photoshopa po polsku i nie wiem jaki to tryb
Załapałęś o co chodzi tylko jeszcze perspektywa nie do końca mi pasuje.
No bo ja to zrobiłem na szybko tak żeby aby ten kolor był odpowiedni