prosze o szybka pomoc katana98r 1600zl

witam mam zamiar kupić suzuki katane z 98r przeibeg 13tys i jest po szlifie ma przejechane po szlifie 250km i jest niby jedna wada ma cewki zje*ane i pytam was jak myslicie za tą cenę czy warto i czy (waszym zdaniem) to niebędzie zaajechane stan wizualny jest bdb

Katany mają blokowane przekładnie :-/ aby je odblokować należy kupić nowe a jeśli jest po szlifie i koleś nie katował to powinna dobrze chodzić i nie powinna być zajechana… moim zdaniem nawet się opłaca ale koleś powinien troszkę kucnąć z ceny …

One nie są blokowane, tylko przełożenia są na przyspieszenie, bo kolega kataną wyj*ebał nowego runnera SP50. Jego katana 70 pociśnie.

mam kolege ma katane i wydech laser x-pro no 60 i więcej nie ma mowy żeby poleciał przyśpieszenie ma dobre no ale ja i tak go biorę i na starcie i na v-max … są zrobione na przyśpieszenie to tak jak by były zblokowane na v-max :roll: tak przynajmniej ja myślę :stuck_out_tongue:

To te przełożenia takie są, że ta zębatka szybciej się nie zakręci.

dobra lae ja niepytam o przelozenia itp tylko jak myslicie kupić to naco uwage zwrucic ??

zależy czy jest zarejestrowana, i co jest z tymi cewkami bo jak się zjarały to nie bez przyczyny. jak urwiesz trochę z ceny to się opłaca.

jest tak z a600zl i telefon samsung omni uszkodzony tzn uszkodzone jest gnizdo sim to nieiwem chy a się oplaca ? aha i jest zarejstrowana… a cewki są uszkodzone i niema iskry i znalazlem jakeis na allegro za 47zl nieiwem czy bd dobre

http://allegro.pl/item691354605_zaplon_stator_iskrownik_morini_aprilia_sr_suzuki.html

ii

http://allegro.pl/item685207386_zaplon_cewki_aprilia_sr_50_morini_ditech_stator.html

[ Dodano: 22-07-2009, 19:11 ]
odpowie ktos

[ Dodano: 22-07-2009, 20:10 ]

Marian napisał:

bo jak się zjarały to nie bez przyczy

a jakie by mogly byc przyczyne zjarania sei tych cewek??

[ Dodano: 25-07-2009, 02:16 ]
witam dzieki ze az tyle odpowiedzi dostalem:] kupiłem dzis skuter w pon idzie do mechanika i teraz patrzylem i chyba cos mi ise ssanie niepodoba bo tak się rusza na boki no i CDI niemogę obczajic gdzie jest